Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Tehnika TM

Author:
Cover:
Language:
Published:
26,90 
Out-of-stock
9789616342360

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Tehnika TM učinkovito odpravlja utrujenost, strese in napetosti, ki jih naberemo tekom dneva. Po nekaj munutah vadbe TM se počutimo spočiti, napetosti se sprostijo, povečata se energija in vitalnost, naše misli pa postanejo bolj jasne in urejene. Prav tako se z vadbo TM močno izboljšajo naše zdravje, počutje in odnosi z drugimi ljudmi. TM je danes najbolj raziskana in najbolj razširjena metoda osebnostne rasti na svetu.

Knjiga je sestavljena iz treh delov. Prvi del v glavnem obravnava tehniko transcendentalne meditacije. Pojasnimo si, kaj je TM, kakšen pomen ima v življenju in kako se je naučimo.
V drugem delu je opisano kako se spreminja posameznikovo gledanje nase in na okolje, kar je posledica redne vaje TM; v tretjem delu pa so razmišljanja o pomenu teh sprememb na družbo kot celoto.

No posts found

Write a review