Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

PEAT

Language:
Published:
23,50 
In stock
9789619180563
+
Add to wish list
Pričujočo knjigo tega izjemno ustvarjalnega avtorja sem prebral že pred leti v izvirniku in moram reči, da se mi je zdelo nenavadno, da slovenski knjižni trg ni kar nemudoma dobil prevoda. Pred nami je pravzaprav oblika priročnika, ki je zelo tipična za Slavinskega in ki bralcu pomaga, da tudi praktično izkusi teoretične postavke PEAT-a in nevtralizacije prvinskih polarnosti. Če bi hotel koristnost avtorjevega prizadevanja in njegovo ubesedenje teorije in prakse metode PEAT, ki je, tako kot drugi njegovi načini in tehnike razvoja zavesti, samospoznanja in samozdravljenja, nastala skozi dolgoletne raziskave, opisati z besedami, potem mi pride na misel znamenita anekdota o Sokratovih cedilih - če njen nauk povzamem v enem stavku, pravi nekako takole: vse, kar izrečemo, naj bo RESNIČNO,DOBRO in KORISTNO, drugače je bolje, da molčimo!

Tudi sam sem metodo PEAT uvedel v program triletnega usposabljanja za bioterapevte, saj je zaradi svoje enostavnosti in učinkovitosti uspešna pri odpravljanju težav na telesnih in energijskih ravneh. Bioterapevtom bo knjiga lahko v oporo pri razumevanju procesov, ki vplivajo na nastanek, razvoj in zdravljenje bolezni. Pomagala jim bo do spoznanja, da se morajo bolni aktivno vključiti v svoje zdravljenje. Bralcem, ki jo bodo vzeli v roke kot zanimivo branje, pa bo prinesla soočenje z vsem tistim, kar se nanaša na razvoj naših potencialov, kakovost našega življenja in moč izbire pri kreiranju lastne usode.

Marjan Ogorevc, bioterapevt

No posts found

Write a review