Prebujanje tretjega očesa

Ocenite izdelek
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
304 strani, mehka vezava
28,90 
Na zalogi
9789612464141
+
Dodaj na seznam želja

Knjiga je zasnovana kot priročnik za sistematično prebujanje tretjega očesa. Namenjena je vsem, ki se ne morejo zadovoljiti zgolj z razumskim doumevanjem duhovnih stvarnosti in želijo najti pot do neposredne izkušnje.

Razvijanje duhovnega gledanja terja potrpežljivo vzpostavljanje nekateih novih energetskih "organov", med katerimi je tretje oko bistveno. Te nove strukture niso telesne, vendar so zelo otipljive. Ko so povsem razvite, se zdijo zaznave, ki prihajajo skoznje, čistejše, ostrejše in veliko stvarnejše kakor te, ki prihajajo skozi telesna čutila. 

Ta pristop vedno poudarja prvenstvo izkušnje nad razumskimi koncepti, neposredna spoznanja nad prepričanjem. Od bralca torej ne terjamo, naj verjame, kar je tukaj napisano, marveč naj opravlja vaje.

Metode, ki jih predstavlja ta knjiga, vključujejo:

- stopnjevano metodo za razvijanje jasnovidnosti in eteričnega zaznavanja

- jasnovidno spanje

- uglaševane v zemeljske energije in bajanje zemeljskih črt

- delovanje tretjega očesa ob dojenčkih

- zaznavanje in sproščanje kroženja energije po meredianih

- več metod za spodbujanje zavedanja in prisotnosti

- niz metod za eterično zaščito in prizemljevanje

Te metode so namenjene ljudem, ki živijo vsakdanje življenje. Ne terjajo opuščanja vsakodnevnih dejavnosti, ampak delovanje z drugačno zavestjo in novim pogledom, da bi tako dosegli povezovanje duhovnih izkušenj z vsemi vidiki življenja.

Avtor dela dr. Samuel Segan je predstojnik Clairvision School v Sidneyu, ki pomaga pri duhovnem razvoju na podlagi zahodnjaškega ezoteričnega izročila.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje