Čaj Tulsi Original - sveta bazilika - Organic India - pločevinka

Ocenite izdelek
Proizvajalec:
Vsebuje:
100g
11,90 
Na zalogi
801541505937
+
Dodaj na seznam želja

Tulsi čaj v pločevinki
Neto teža: 100 g

Sestavine:
Rama Tulsi, bazilika (Ocimum sanctum) – 33.33 g
Krišna Tulsi, bazilika (Ocimum sanctum) – 33.33 g
Vana Tulsi, bazilika (Ocimum basilicum) – 33.33 g

Čaj ne vsebuje kofeina.
Poreklo: Indija

Če iščete zeliščni čaj, ki vas bo tako osvežil kot vam pomagal umiriti ter sprostiti napetosti, potem je čaj Tulsi - sveta bazilika zagotovo prava izbira za vas!

Kaj je Tulsi?

Tulsi - sveta bazilika izvira iz Indije in je že tisočletja znana po svojih čudovitih lastnostih. Imenujejo jo tudi "kraljica zelišč", saj ima v sebi številne koristne sestavine, ki so znanstveno proučene in se uporabljajo za podporo zdravju in vitalnosti.

V čaju ni le ena vrsta svete bazilike, ampak so v njem združene vse tri glavne vrste tulsija, ki so že stoletja cenjene v Ajurvedi. To edinstveno mešanico lahko postrežete kot vročo pijačo za začetek dneva ali pa osvežilen hladen napitek. Čaj pomirja, dviguje razpoloženje in pomaga pri obnavljanju energije. Za razliko od čajev, ki so polni dodanih umetnih okusov in barvil, so čaji Tulsi (proizvajalca Organic India) popolnoma naravni in ekološko pridelani. Torej, če si želite nekaj posebnega, potem si privoščite skodelico čaja iz svete bazilike Tulsi - čaj bo očaral z okusom, vonjem in pozitivnimi učinki na vaše zdravje. Čaj lahko uživate kadarkoli v dnevu, da se sprostite in okrepite svoje telo in um.

Kako pripraviti čaj?

Dodajte 1 polno čajno žličko na skodelico (120 - 250 ml) in prelijte z vrelo vodo. Pustite stati 3-5 minut. Če želite ledeni čaj - podvojite količino čaja. Najboljši okus je brez mleka.


ORGANIC INDIA je prvo podjetje, ki je tulsi baziliko predstavilo kot odlični anti-stresni, osvežujoči in okusni čaj.
ORGANIC INDIA združuje mednarodno ekipo ljudi, ki v duhu zdravja, sreče in dobrobiti vseh živih bitij, pripravlja naravne proizvode najvišje kvalitete. V njih združujejo starodavno ajurvedsko modrost in moderno znanost. Promovirajo trajnostno ekološko pridelavo in so vodilni praktični primer poslovne, socialne in okoljske odgovornosti. Leta 2005 so v Coloradu , ZDA, prejeli '2005 Socially Responsible Business Award’.

* Vse rastline so vzgojene pod strogimi standardi ekološke pridelave. Brez kemikalij, pesticidov in drugih škodljivih snovi.
* Surovine gredo skozi poseben proces, ki zagotavlja najvišjo moč in ohranitev naravnih eteričnih olj ter drugih dragocenih sestavin.

Čaji ORGANIC INDIA imajo certifikate:
- The Soil Association
- USDA - United States Department of Agriculture
- GMP Good Manufacturing Practices
- HACCP Hazard Analysis & Critical Control Points
- SQF - Safe Quality Food
- SGS Organic Production and Processing
- Skal International & EKO quality symbol
- NSOP India Organic

Proizvajalec: IITC ORGANIC INDIA 
Distributer: Ezoterika d.o.o., Zapotok 70, 1292 Ig

Irena
Komentar
Dober in zdrav!
Irena TM
Komentar
Čudovit, pomirjajoč čaj, rahlo sladkobnega okusa. Rada ga pijem predvsem ob večerih.

Sorodni izdelki

801541020010
13,50 
Vsebuje veliko količino antioksidantov. Priporoča se 1 do 2 kapsule dnevno. Kapsula je iz rastlinske celuloze. Vsebuje 60 kapsul. Ena kapsula vsebuje 300 mg...

801541050505
6,90 
Tulsi čaj v čajnih vrečkah Neto teža: 43.5 g Vsebina: 25 čajnih vrečk po 1.74g, skupaj 43.5g. Sestavine : vsaka čajna vrečka vsebuje: Rama Tulsi –...
Na zalogi