Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Čudežni Samorogi

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
27,90 
In stock
9789617079067
+
Add to wish list
V tem izredno zanimivem vodenju med osupljiva energetska bitja se naučite, kako iz višjega duhovnega pogleda razumeti mite in legende, ki obkrožajo samoroge.
Prav tako, kakor so bralci že davno, v 90. letih prejšnjega stoletja s pomočjo knjige Svetloba angelov ponovno vzpostvili stik s svojim angelom, boste s knjigo Čudežni samorogi prek vodenih meditacij, obredja in ceremonij ponovno našli svojega samoroga.

Ta čarobna bitja svetlobe, ki so se za več stoletij umaknila z Zemlje, se ponovno vračajo, da bi vodila človeštvo po duhovni poti. Če boste delali s svojim samorogom, boste dvignili svojo raven energije, stal pa vam bo ob strani tudi na vaši poti k razsvetljenju.

Pričujoče delo s prekrasnimi zgodbami iz resničnega življenja in anekdotami ljudi, ki so iz prve roke ugledali in doživeli samoroge, vas bo navdihovalo ter vam na duhovnem popotovanju dajalo moč.

No posts found

Write a review

Similar