Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Duhovniki & politiki

Dušna mafija

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14.50 x 21 cm
Strani:
126 strani
Vezava:
18,99 
Ni na zalogi
9789619032107

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Dodaj na seznam želja

"...Ali ne zmorete videti preproste zarote med duhovniki in politiki? Množice so zaslepljene. Duhovnik daje odobritev boga: potrdi, da je ta človek pravi za predsednika, to je pravi človek za podpredsednika, za ministerskega predsednika. Seveda politik potrebuje to, ker bodo množice poslušale duhovnike: duhovnik je nepristranski, nič skupnega nima s politiko, je nad politiko.
Ni! Duhovnik je v rokah politikov...
Kar vam pravim, je to, da so bili ti politiki in ti duhovniki vseskozi v zaroti, delali so skupaj, z roko v roki. Politik ima politično moč; duhovnik ima religijsko moč. Politik varuje duhovnike, duhovniki blagoslavljajo politike - in množice so izkoriščane, sesane; oboji sesajo njihovo kri.
Odstranite boga in odstranite politike, odmaknite politiko, odmaknite duhovnike, odmaknite zaroto med duhovniki in politiki. In ko to dvoje odmaknete, bo petdeset odstotkov vaše bede izginilo...""
- Osho

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek

Predlagani izdelki