Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ENERGIJSKA MEDICINA ZA ŽENSKE

Author:
Language:
Published:
28,70 
In stock
9789612291136
+
Add to wish list
Donna Eden že več kot tri desetletja poučuje ljudi, kako naj ravnajo s svojimi lastnimi telesnimi energijskimi sistemi, da bi si povrnili naravne zdravilne sposobnosti. V knjigi Energijska medicina za ženske neposredno nagovori bralke in jim pokaže, kako lahko s pomočjo energijske medicine premagajo posebne zdravstvene izzive, s katerimi se soočajo.

Eno najpomembnejših področij, s katerim se ukvarja Donna Eden, je hormonsko zdravje, saj je ključnega pomena za dobro počutje žensk. Zato v tej pionirski knjigi ponazori, kako lahko ženske nadzorujejo svoje hormone z upravljanjem svojih lastnih energij. Številne raziskave po svetu so pokazale, da je energijska medicina uporabna za zdravljenje številnih bolezni, saj ponuja celo rešitve za zdravstvene težave, za katere jih tradicionalna medicina pogosto nima, in sicer vse od PMS-a do menopavze, srčnih bolezni in depresij. Kot taka je nepogrešljiv vir zdravja za ženske.

V razvitih državah energijska medicina, (preprosta, prijetna in neinvazivna metoda zdravljenja) naglo postaja del običajnega zdravstvenega sistema in mnogo zdravnikov jo že izvaja v svoji vsakdanji praksi. Pred operacijami ali po posegih pacientom omogočijo, da uravnotežijo svoja energijska polja, ublažijo šok in omilijo škodljive stranske učinke. Dona Eden, ena od pionirk tehnik upravljanja s subtilnimi telesnimi energijami in avtorica pričujočega priročnika, pravi, da so ženski nagoni usmerjeni k ljubezni, sodelovanju, pravici, sočutju, družini, naravi, miru … in energijska medicina te vrednote prenaša v vsakdanje življenje.

No posts found

Write a review