Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Gabrielova metoda hujšanja

Author:
Language:
23,90 
In stock
9789619327401
+
Add to wish list

Revolucionarni BREZDIETNI način popolne preobrazbe vašega telesa!

Senzacionalna metoda hujšanja brez diet!

In še več: s pomočjo ugotovitev pisatelja in motivatorja Jona Gabriela lahko dosežete izjemno osebnostno ter notranjo preobrazbo!

Po dolgoletnem brezupnem boju s kilogrami je avtor doživel izjemno spoznanje – dana mu je bila še ena priložnost. Vkrcati bi se moral na letalo za San Francisco, a so okoliščine prinesle, da je bilo letališče zaprto. Pisal se je datum 1. september 2001, letalo, s katerim naj bi letel, pa je bilo zloglasni let 93, ki se je končal na nekem pennsylvanskem travniku – brez preživelih. Ko je potem zaradi posledic padca stolpov dvojčkov v New Yorku propadlo še podjetje, v katerem je delal, je Jon Gabriel obrnil svoje življenje na glavo, kupil enosmerni letalski karti v Zahodno Avstralijo zase in za ženo ter odšel za vedno.

Njegov dveletni študij biokemije in prehrane je rezultiral v obliki knjige s preprostim naslovom "The Gabriel Method", z nastopi na nacionalnem radiu in televiziji ter popolnim uspehom.

Knjiga je bila doslej izdana v vseh glavnih svetovnih jezikih, angleščini, španščini, nemščini in nizozemščini, izšla pa med drugim je tudi na Poljskem, v Romuniji, Ekvadorju in Indoneziji, od začetka 2012 pa je na voljo tudi v slovenščini!

Jon Gabriel je ugotovil, da pozna telo program, ki ga je poimenoval FAT (Famine and Temperature, slov. Lakota in temperatura, pri čemer "fat" v angleščini pomeni "debel" ali "tolšča"). Večino svojih študijskih ugotovitev je povezal v razumljivo in logično celoto ter jo v knjigi objavil v obliki dodatka – za vse tiste, ki jim ni dovolj zgolj lepa in prepričljiva zgodba, ampak želijo v skladu s svojim znanjem vedeti kaj več tudi o tem, zakaj to deluje in kako.

Poleg tega je ugotovil, kako se je mogoče s pomočjo preproste tehnike spraviti v posebno stanje, v katerem je naš um bolj dovzeten, ter sistem dopolnil z vizualizacijsko tehniko, pri kateri si predstavljamo svojo sliko, ki je še ni, ter jo skozi čas izgrajujemo v dosegljivo in realno podobo, dokler ta ne postane resničnost.

Posebnost Gabrielove metode je ta, da ne predvideva nikakršnih "nujnih" jedilnikov ali načinov prehranjevanja, še več, Gabriel trdi, da potem, ko nam uspe zmagati v tej temeljiti preobrazbi, lahko jemo čisto običajne stvari, pri čemer nam telo počasi samo pove, kaj je tisto, kar potrebuje. Druga značilnost pa je ta, da za to metodo ne potrebujemo zunanje podpore, ampak se svojega največjega problema lahko lotimo sami – enako kot tudi vsakršno zavezo sprejmemo sami. Ponovno je treba omeniti le še to, da Gabrielova metoda ni "koren-lečen" in da rezultati niso hipni, tako kot pri marsikateri shujševalni tehniki, ki je zaradi prepričljivosti in marketinškega efekta zasnovana prav na hitrih rezultatih, ampak je najprej treba opraviti pomembno delo "v glavi". Od tedaj gre lažje.

Stotine ljudi po celem svetu potrjuje in priča, da se s pomočjo Gabrielove metode niso le znebili odvečne telesne teže, ampak da so pomembne spremembe dosegli tudi na drugih področjih življenja. Nekaj tovrstnih uspešnih zgodb je nastalo tudi že na naših tleh in ena od njih se je znašla celo na zadnji platnici knjige, pred kratkim izdane v Sloveniji.

No posts found

Write a review