Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Iskanje resnice o raku

Author:
Cover:
Language:
Published:
24,00 
In stock
9789616058605
+
Add to wish list

Prva resnica je, da rak ni nujno smrtna obsodba in da za bolnika z rakom obstaja upanje. Druga resnica je, da trenutni model uradnega zdravljenja raka (kemoterapija, obsevanje, operacija) ni zadovoljivo uspešen in še manj idealen. Tretja in ne zadnja resnica je, da obstajajo uspešni protokoli, ki so ozdravili že na tisoče ljudi, obolelih za različnimi vrstami raka, in nimajo stranskih negativnih učinkov. Ty Bollinger je na poti globalnega iskanja nabral neprecenljivo bogastvo informacij. Njegovi bistveni postulati so:

• poenotenje programa medicinskih šol je izvrglo stara zdravilska znanja (naturopatija, homeopatija, zeliščarstvo, ...) in je za temelje zdravljenja vzelo farmacijo,

• bistvo obravnavanja raka je preprečevanje njegovega nastanka,

• naše telo je sposobno samozdravljenja, če ima na voljo primerno notranje okolje in prave razmere,

• ohranjanje zdravja in zdravljenje naj poteka v sodelovanju z razstrupljanjem, jačanjem imunskega sistema z zdravo prehrano in gibanjem ter doseganjem notranjega miru.

A na našo srečo vedno več terapij, o katerih govori Ty, ni več samo alternativen pristop k zdravljenju raka, ampak vedno bolj vzporeden.

No posts found

Write a review