Kadilo Palo Santo - holly wood - sveti les, smola

Ocenite izdelek
Proizvajalec:
16,00 
Na zalogi
4250209834098
+
Dodaj na seznam želja
Kadilo Palo Santo - sveti les - smola
Neto: 60 ml, steklena embalaža

Botanično ime: Bursera graveolens
Druga imena: Palo Santo, holy wood

Kaj je Palo santo?

Palo Santo (Burseara Graveolens) je divje rastoče mistično drevo, ki raste vzdolž obal Južne Amerike. Uvršča se v isto vrsto kot Mira in Frankincense. Zraste do 15 m v višino. Kar predstavlja sandalovina v Indiji, predstavlja Palo Santo v Južni Ameriki. Ime (v španščini) Palo Santo pomeni sveti les in ne more biti primernejše zanj. Čarovnija Palo Santa je v alkemičnem procesu, ki se zgodi, ko drevo ali del drevesa odmre. Drevo običajno živi od 80 do 90 let. Ko odmre, mora odležati v svojem naravnem okolju od 4 do 10 let, da bi se zaključila njegova preobrazba. Samo tedaj se razvijejo njegove medicinske in mistične lastnosti ter zares postane sveti les. Palo Santo že tisočletja uporabljajo šamani in zdravilci v Peruju in Ekvadorju. Še danes ga v te namene uporabljajo v andskem gorovju. Njegove čudovite lastnosti so ga v zadnjih letih ponesle širom sveta kot enega največjih dišečih zakladov Matere Zemlje. Njegovo delovanje sega tako v fizični kot metafizični svet.

O vonju Palo santa

Topel, fino sladek, vrtnično lesnat, zelo prijeten.

Učinki Palo santa

Perujski Indijanci in šamani ga tradicionalno uporabljajo v svojih zdravilnih, religioznih in magijskih obredih že tisočletja. Šamani in zdravilci ga prižigajo ob ritualih, ker čisti energije. Ima podobne čistilne lastnosti kot žajbelj. Ustvarja prijeten sveže dišeč dim s pridihom mete in citrusov, zaradi česar odganja komarje in druge insekte. Prav tako naj bi odganjal slabe duhove in privabljal dobre. Zelo primeren je v pripravah na meditacijo, saj zvišuje vibracije in omogoča globjo povezavo z Izvorom. Prav tako Palo Santo spodbuja ustvarjalnost in prinaša srečo tistim, ki se odprejo njegovi magičnosti. - Je odličen dodatek k vsaki meditacijski praksi, molitvi in/ali obredu. - Očisti energijo v prostoru. - ščiti pred negativnimi energijami.

Način uporabe

Smola se uporablja na kadilnem briketu ali mrežici.

Kadila s katerimi se dobro meša

Benzoin, črni, zlati in beli kopal, frankincense (Boswellia), sandalovina, vanilija, zrna tonke, tolu, mira, sivka...

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Sorodni izdelki

23300
10,50 
50 g
Kaj je Palo Santo ali sveti les Palo Santo (Bursera Graveolens) je divje rastoče mistično drevo, ki raste vzdolž obal Srednje in Južne Amerike v sezonsko...
Na zalogi