Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kako je EFT spremenil moje življenje... in lahko tudi vaše

Language:
Published:
14,95 
In stock
9789616661577
+
Add to wish list
EFT ali tapkanje, ki se kot „dober veter“ širi po svetu in pri nas doma, je odlična metoda samopomoči in samozdravljenja. Je preprosta, učinkovita in poceni. Je vedno pri roki, a deluje le, če jo uporabljamo.....
Tatjana Zorko, specialistka internistka


Knjiga ne razlaga samega izvajanja metode EFT, za to so na voljo druge knjige (smo pa na koncu dodali plonk listek iz knjige EFT za telebane). Namenjena je dejansko motivaciji, podpori, grajenju občutka da je možno tudi za nas, navadne ljudi, ki živimo v Sloveniji.

Nekatere avtorje mogoče že poznate, a ne s te strani. Napisali smo namreč zgodbe točno tako, kot so se v resnici zgodile. Nismo olepševali, izpuščali, se delali da smo boljši kot smo – niti malo.
Zgodb je trinajst, nekatere so kratke, druge bi skoraj lahko izšle v samostojni knjigi. Bolj različnih avtorjev si ne bi mogli misliti – pisatelji in pisateljice se razlikujejo tako po starosti kot po svetovnem nazoru, o verskih pa jih nismo niti spraševali.

Za pokušino par naslovov:

  • Barbara Baša: Nogavice.
  • Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida.
  • Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe.
  • Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja.
  • Barbara Žetko: Poti brez prepadov.
  • naš slavni tapkalec: Jezen za znort k me otrok ne uboga, pa še glava me za se ubit boli.

 

Zgodbe smo poslali v branje nekaterim tapkalcem, ki jih sicer poznate, a ne veste, da tapkajo, in jih prosili za komentarje. Velika večina se je navdušeno odzvala, njihove odzive in izkušnje boste lahko brali na začetku knjige.

En tak prelep stavek je napisala Manca Košir: Od tapkanja se zjasni pogled in zato sem drugačna jaz, si drugačen ti in je drugačen ves svet!

No posts found

Write a review