Karte Osho Zen tarot

Transcendentalna zenovska igra

Write a review
Author:
Cover:
Dimensions:
12,5 x 17,4 cm
Language:
Pages:
174
Published:
37,00 
In stock
9789616950374
+
Add to wish list

Osho zen tarot se osredotoča na pridobivanje razumevanja o tem, kar je tukaj in zdaj. Kot sistem je utemeljen na zenovski modrosti, ki pravi, da dogodki v zunanjem svetu preprosto odsevajo naše lastne misli in občutja, čeprav nam samim nemara ni jasno, kakšni te misli in občutja pravzaprav so

Ko je življenje videti prepolno dvoma in negotovosti, navadno iščemo vir navdiha.
- Kaj se bo zgodilo v prihodnosti?
- Kako bo z mojim zdravjem, z otroki?
- Kaj se bo zgodilo, če sprejmem to odločitev namesto one?
Tako pogosto uporabljamo tradicionalni tarot, da bi potešili hrepenenje po poznavanju preteklosti in prihodnosti.

Osho zen tarot se namesto tega osredotoča na pridobivanje razumevanja o tem, kar je tukaj in zdaj. Kot sistem je utemeljen na zenovski modrosti, ki pravi, da dogodki v zunanjem svetu preprosto odsevajo naše lastne misli in občutja, čeprav nam samim nemara ni jasno, kakšni te misli in občutja pravzaprav so.

Tako nam pomaga preusmeriti pozornost od zunanjih dogodkov, da lahko najdemo novo jasnost razumevanja tega, kar se dogaja v naši najbolj notranji srži.

Razmere in stanja duha, ki jih upodabljajo sodobne podobe na kartah, so vsi prikazani kot prehodni in preobražajoči se. Besedilo v spremljajoči knjižici pomaga razbrati in doumeti podobe v preprostem, neposrednem in ozemljenem jeziku zenovske duhovnosti.

No reviews found

Similar