Karte Osho Zen tarot s knjigo

Transcendentalna zenovska igra

Ocenite izdelek
Avtor:
Ilustrator:
Ma Deva Padma (Susan Morgan)
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
12,5 x 17,4 cm
Strani:
174
Vezava:
Vsebuje:
78 kart + knjiga priročnik
37,00 
Na zalogi
9789616950374
+
Dodaj na seznam želja

Osho Zen tarot karte so kot odsev sodobne družbe in duha našega časa. Njihov pristop ni tradicionalen, saj so karte namenjene sproščanju miselnih blokad in vnašanju 'svežega zraka' ter svobode v življenje. Karte so vizualno čudovite, z živimi barvami in unikatnimi ilustracijami, ki vas vodijo skozi globoko duhovno potovanje. Vsaka karta ima posebno sporočilo, ki odpira vrata v notranji svet in vam omogoča, da odkrijete svojo resnično naravo ter izrazite svojo kreativnost. Osho Zen tarot karte so orodje za razumevanje samega sebe, za odkrivanje novih poti in za razvijanje notranje harmonije.

Ilustracije kart so sodobne in prikazujejo globlje duhovne, psihološke in čustvene vidike človeškega življenja. Simbolika izvira iz vzhodnjaških modrosti, budizma, taoizma in zenovske filozofije. Vsaka karta poleg ilustracije oziroma simbolike vsebuje kratko sporočilo oziroma naslov, ki pomaga pri razumevanju njene tematike ter pomaga bralcu tarota, da lažje pride do vpogleda in navdiha.
Osho Zen tarot ne sledi tradicionalnim klasičnim interpretacijam, temveč spodbuja individualno interpretacijo in intuitiven pristop k razumevanju kart. Povdarek je na tukaj in zdaj, na prisotnost in osvobajanju od omejujočih vzorcev. Prav tako spodbuja duhovno rast, samospoznanje in razumevanje življenjskih lekcij. Karte nam pomagajo pridobiti vpogled v notranji svet, razviti intuicijo ter prepoznati in preseči svoje omejitve.

Uporaba kart v meditaciji
Poleg običajne uporabe tarota, se Osho Zen Tarot lahko uporablja za meditacijo tako, da se osredotočimo ter meditiramo na njihovo sporočilo.

Sprejemanje dualnosti ali polarnosti
Osho Zen Tarot poudarja sprejemanje in razumevanje polarnosti življenja - svetlobe in teme, radosti in žalosti, rasti in padcev. Karte spodbujajo integracijo nasprotij ter prepoznavanje pomembnosti uravnovešenja in harmonije.

Samopomoč in introspekcija
Osho Zen Tarot je lahko koristen pripomoček za osebno rast, samopomoč in introspekcijo. Karte vabijo k poglobljeni refleksiji, raziskovanju notranjega sveta, prepoznavanju vzorcev in preoblikovanju sebe.

Intuitivna interpretacija
Tudi pri branju Osho Zen Tarota je poudarek na intuiciji in intuitivnem razumevanju kart. Vsakdo lahko najde edinstveno interpretacijo, ki resonira z njegovimi lastnimi izkušnjami, občutki in vpogledi.

O avtorju

Osho (Bhagwan Shree Rajneesh) je bil indijski duhovni učitelj, mistik in filozof (1931 - 1990). Znan po svoji provokativni in nekonvencionalni filozofiji ter transformativnih meditacijskih tehnikah, je navdihnil in vplival na številne ljudi po vsem svetu. Osho je spodbujal svobodno razmišljanje, duhovno rast in radikalno prisotnost v vsakodnevnem življenju.

O ilustratorki

Osho Zen Tarot karte je ilustrirala ameriška umetnica Ma Deva Padma (Susan Morgan). Ma Deva Padma je izkušena umetnica in ilustratorka, ki je združila svoje slikarsko znanje in duhovno razumevanje  ter ustvarila vizualno podobo Osho Zen Tarota. Njene ilustracije so izrazite, barvite in polne simbolike, ki odraža globlje duhovne in psihološke vidike človeškega življenja. S svojim delom je pomembno prispevala k edinstvenosti in vizualni privlačnosti Osho Zen Tarota.
Irena
Komentar
Redno uporabljam...dobivam vsak dan odgovore na moja vprašanja in tako uspešno rešujem probleme...

Predlagani izdelki