Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

KEMOTERAPIJA ZDRAVI RAKA IN ZEMLJA JE RAVNA PLOŠČA

Author:
Language:
Published:
39,90 
In stock
9789616372725
+
Add to wish list
• Najprej uradna medicina in potem biološko zdravljenje?
• Ali obstajajo prave alternative za kemoterapijo?
• Opis programa 3E in kavzanetike!
• Zakaj vedo onkologi tako malo o uspešnih načinih
zdravljenja raka?
• Kako si lahko pomagamo, ko nam rečejo, da ni nobene pomoči več?

Obstajata samo dve stanji, v katerih se lahko nahaja celica: energetsko normalno in energetsko nenormalno stanje. Kot pravijo ameriški, ruski in nemški raziskovalci, nenormalne celice (t.j. celice raka) črpajo iz okolja 60-krat več energije kot normalne celice in lastne energije sploh ne proizvajajo. Zato tako majhen tumor lahko povzroča tako hude težave. Za bolezen ni kriv le tumor, pač pa preveliko črpanje energije iz zdravih celic.

Če ste zboleli za rakom se morate vprašati: »Kaj moram storiti, da se bodo tumorske celice spet začele deliti na normalen način?« in ne: »Kaj lahko zdravnik stori, da se bom počutil bolje?«
Skoraj vse celice v našem telesu se obnovijo v nekaj tednih. To pomeni, da nikoli nismo enaki, kot smo bili včeraj. Če boste zdravnika vprašali, ali obstaja hrana za rakave bolnike, bo rekel, da ne. Vendar je vsaka celična membrana sestavljena iz maščobnih kislin. In kaj se dogaja, če se leta in leta prehranjujemo z nepravimi maščobnimi kislinami, ki jih telo nujno potrebuje? Ali res mislite, da vaša jetra lahko zgradijo trdno telo iz slabih maščob? To bi vas moralo motivirati, da pričnete razmišljati o svoji bolezni in svoji ozdravitvi na način, na kakršnega morda še niste razmišljali.

Če ste že zboleli za rakom, vam svetujem, da se ne sprašujete, koliko časa vam je še ostalo. Raje se temeljito poučite o svoji bolezni. Vedno znova sem zgrožen nad tem, kako malo bolniki vedo o svojih boleznih in kako brez ustreznega znanja sprejmejo vsako ponujeno obliko zdravljenja, češ - zdravnik že ve. Vsaka ženska dolgo prelistava kataloge, preden naroči novo kuhinjo, da o moških in njihovih avtomobilih niti ne govorim. Znanje je ključno.

Bolnik pogosto vpraša: »Ali to pomeni, da ne smem več jesti svoje najljubše slaščice in nikoli več ne bom smel piti kave?« Vprašam vas: »Kakšno življenje pa živite, da vam skodelica kave ali kos torte toliko pomeni?« Vem, da je to vprašanje provokativno, vendar vsebuje bistven element, t.j. koliko ste zadovoljni s svojim življenjem ali zaradi česa se vam zdi vredno živeti? Samo, če se soočite s tema vprašanjema, boste lahko našli nadomestilo za vašo kavico, torto, ali kako drugo nezdravo razvado.
Opažam, da na vsako še tako majhno spremembo ljudje gledajo kot na nekaj nesprejemljivega, da ima ta sprememba prevelik vpliv na kakovost življenja. Nikogar nočem etiketirati, da je mila jera, želim samo pojasniti, zakaj ljudje niso pripravljeni storiti skoraj ničesar za svoje zdravje.

Na žalost vas glede tega večina zdravnikov ne bo podprla, zato boste zelo težko našli terapevta, ki bi vam dal potrebne informacije. A nečesa ne smete nikoli storiti: nikoli ne verjemite, da se boste lahko pozdravili brez razstrupitve! Če imate raka, so vaše celice naletele na težave pri medsebojnem sporazumevanju. To je skoraj vedno povezano s strupi. Ne mislite, da je neka tableta važnejša od razstrupljevalne terapije, saj večina tablet v slabo propustnih tkivih tako ali tako ne more dobro delovati.

Najpomembnejši terapevtski pristopi omenjeni v knjigi Lotharja Hirneiseja:
→ prehrambena terapija dr. Johanne Budwig in razstrupljanje
→ odprava vseh dejavnikov stresa
→ zmanjšanje kislosti.


Knjigo sem napisal zato, da bi vam v soglasju z vašim terapevtom pomagala najti pravo terapijo in da boste v pogovoru z zdravnikom lahko enakopraven sogovornik.

No posts found

Write a review