Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Koloidno srebro

Author:
Cover:
Language:
Published:
19,90 
In stock
9789616861595
+
Add to wish list
Posebnost koloidnega srebra je, da ga lahko v primerjavi z industrijsko izdelanimi zdravili z enostavnimi pripomočki izdelamo sami v svojem domu. V času, ko se kriza današnjih antibiotikov vse bolj zaostruje in ogroža zdravje milijonov ljudi, je nujno, da koloidno srebro postane to, kar je že bilo: uspešno uporabljan antibiotik.

Srebro (koloidno) je danes z veljavno zakonodajo kot zdravilo prepovedano, v EU je »ilegalno« tudi kot prehransko dopolnilo. Knjiga vam pove, zakaj, in vas nagovarja, da vendar odgovorno in z znanjem, ki vam ga nudi, vzamete zdravje v svoje roke. V knjigi ni konkretnih nasvetov in napotkov za zdravljenje različnih bolezni in bolezenskih stanj. A je dovolj informacij, da do tega pridete.

Predstavljene so splošne lastnosti koloidnega srebra in mehanizmi njegovega delovanja, merjenje oziroma določanje njegove koncentracije v raztopini, varno odmerjanje in načini uporabe, pa nasveti, kako aparat za domačo elektrolizo izdelamo sami.

Medicina in farmacija sta v času pred ero antibiotikov, torej nekako do leta 1940, zelo pogosto uporabljali takrat edini antibiotik – srebro oziroma iz srebra izdelane pripravke. Uporaba srebra v zdravstvene namene sega tisočletja nazaj. In očitno prihaja čas, ko bo koloidno srebro v vsaki domači lekarni. Farmaciji navkljub. Zato je prav, da se o vsem tem poučimo in morda tudi kaj storimo.

No posts found

Write a review

Similar