Komplet beli žajbelj + palo santo + selenit

Ocenite izdelek
11,50 
Na zalogi
23375
+
Dodaj na seznam želja

Komplet beli žajbelj + palo santo + selenit

Znano je, da lahko kadila in kristali dobro vplivajo na naše počutje, čistijo negativno energijo, spodbujajo občutke ljubezni do sebe, ščitijo in prinašajo več pozitivnosti v naše življenje. Komplet dveh kadil in kristala je namenjen za čiščenje prostora, za svoj obred z namero, za meditacijo itd.

Vsebina kompleta

  • kadilo beli žajbelj, dolžina: približno 10 cm
  • kadilo palo Santo - sveti les, dolžina: približno 10 cm
  • selenit palčka, dolžina: približno 10 cm

Več o kompletu

Komplet je lahko čudovit pripomoček pri selitvi v nov dom, po konfliktni situaciji, po bolezni, slabem dnevu ali preprosto, ko želite izboljšati energijo v svojem domu ali delovnem prostoru. Selenit pomaga odblokirati zastalo energijo in sprostiti negativne občutke in zato odlično dopolnjuje čistilne učinke kadil.

  • Beli žajbelj: ima izjemen očiščevalen učinek. Ne prečisti le negativnih energij, ampak deluje tudi antimikrobno.
  • Palo santo - sveti les: tradicionalno se uporablja za čiščenje negativnih energij. V prostor vrača harmonijo in ustvarjalno energijo. Če želite povečati učinek, v dim vnesite pozitiven namen (preden očistite sebe ali prostor).
  • Selenit: je kristalizirana oblika sadre ali gipsa. Odpravlja energetske blokade in omogoča večjo pretočnost energij. Prinaša pozitivno energijo, poskrbi za jasnost uma, širi zavest o sebi in okolici. Odpira kronsko čakro. Selenit odpravlja zmedo in pomaga videti globljo sliko. 
    Opozorilo: je dokaj mehak mineral, zato z njim ravnajte previdno. Nikoli ga ne močite z vodo.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje