Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Kadilo beli žajbelj v lističih 20g

4,90 
Na zalogi
23333
+
Dodaj v seznam želja
BELI ŽAJBELJ (Salvia Alpine) v lističih - Neto 20g
Beli žajbelj raste vzdolž kalifornijskega obalnega gorovja. Je eno najmočnejših kadilnih zelišč z bogato aromo in močnim dimljenjem.
Zaradi svojega širokega spektra koristnih učinkov med avtohtonimi Američani (Indijanci) že od nekdaj velja za svetega. Ima zelo močan prečiščevalni učinek na živa bitja, prostor in stvari. Obred prižiganja kadil je prisoten v vseh kulturah odkar obstaja človeštvo. Z obredom prižiganja belega žajblja in drugih kadil prečistimo um, telo in duha. S pomočjo dima belega žajblja in osredotočenega osebnega obreda ter molitve lahko prečistimo negativno energijo vsega na kar se osredotočimo. Kadila čistijo, uravnovešajo in odpirajo pot sveži energiji ter silam, da bi naša življenjska energija lahko prosto tekla kot odprta reka in nam omogočala, da se premaknemo naprej. Stara in nazadujoča energija nam namreč preprečuje, da bi živeli polno avtentično življenje. Prižiganje kadil je osebni obred in molitev.
Kadilo vedno prižigamo z leseno vžigalico in ne z vžigalnikom. Lističe žajblja položimo v posodico, ki je odporna proti ognju in ni na dosegu otrok. Žajbelj potrebuje za dimljenje dovolj zraka.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek