Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kuga korupcije

Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
24,00 
In stock
9789619527917
+
Add to wish list

Ste že brali neverjetno napeto kriminalko, kjer se prepletata znanost in farmacevtska mafija? Tako kriminalko, za katero marsikdo misli, da obstaja le v hollywoodskih skriptah in scenarijih. Le da se je Judy vse to dogajalo prav zares in je imela pogum, da je to povedala na glas pred celim svetom.

Njena zgodba je tudi zgodba mnogih zdravnikov in znanstvenikov, ki so se upali postaviti po robu pokvarjenim ljudem in koruptivnim institucijam. Nekateri so izgubili življenje, drugi službe in prihodek in ugled. Ker so povedali resnico, ker so pokazali na napako, ki morda to sploh ni bila. Njena zgodba se vrti okrog prevar z okuženo krvjo v cepivih, prevarami s testi za zaznavanje okužbe z virusi, o sodnih prevarah pri cepilnih poškodbah, itd. Zveni znano? Se zgodba ponavlja na globalni ravni? Knjiga ima informacije, ki vam bodo dale misliti, nekateri boste šokirani, berite počasi, a vztrajajte. Da, tudi to se dogaja in prav je, da se s to realnostjo soočimo.

No posts found

Write a review