Ljubezen... Kaj ima osebnost s tem?

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
276 strani
19,00 
Na zalogi
9789612268572
+
Dodaj na seznam želja

Ste v zvezi, v kateri je vsakodnevni izziv ostati na isti valovni dolžini? Ste se kdaj spraševali, zakaj se je tako lahko zaljubiti, ostati zaljubljen pa tako težko? Ste ugotovili, da vam ljubezen pomeni nekaj čisto drugega kot vašemu partnerju? Kaj se zgodi, če se ne strinjate s partnerjem?
Ste pobudnik pogovorov vedno vi, ali pogovorov sploh ni?

V pričujočem delu boste odkrili, kako pomembno vlogo igra osebnost in kako si sami razlagate ljubezen, kaj vam ljubezen pomeni in zakaj je izražanje ljubezni tako zelo različno, da se pogosto sprašujete, kako lahko zveza sploh uspeva.
Prav tako boste spoznali, da na podlagi dejstva, da vi in vaš partner vidita stvari različno, ne morete soditi, da je nekdo pravi ali napačen za vas. V knjigi si predlogi,koristni namigi ter zapovedi in prepovedi, ki vam bodo pomagali ustvariti trajno in zadovoljujočo zvezo-takšno v kateri bo vsak od partnerjev zadovoljil čustvene potrebe, ne da bi mu bilo potrebno sklepati kompromise. V knjigi boste našli tudi:test, ki vam bo pomagal določiti vašo osebnostno barvo;opis, kako vsaka od štirih osebnostnih barv razlaga ljubezen, kaj potrebujejo, da bi se počutili cenjeni ter kako izražajo lepote ljubezni, romantičnost, strast, intimnost, spolnost in obvezo; načine za razreševanje konfliktov in spopadanje z osebnostnimi razlikami; namige, kako zagotoviti odprte komunikacijske poti,kadar grozi popolna prekinitev komunikacije; predloge, kako delati na ljubezni, da bo ljubezen delovala.
Najpomembneše od vsega pa je, da vam bo knjiga pomagala razumeti,da ko pride do ljubezni...ima osebnost vse opraviti z njo!

Dr. Carol Ritberger je medicinska intuitivka in inovatorka na področju tipologoje osebnosti in vedenjske medicine. Je avtorica del VAŠA OSEBNOST,VAŠE ZDRAVJE in KAKŠNE BARVE JE VAŠA OSEBNOST? Obe knjigi sta za svoj inovativen pristop k samopomoči prejeli nacionalno priznanje. Pojavlja se tudi v televizijskih oddajah in v mnogih nacionalnih radijskih programih.

Ljubezni mojega življenja
Zahvaljujem se ti za to, da si najbolj ljubeč, vzpodbujajoč in opogumljajoč partner, kakršnega si lahko rumena osebnost le želi. Zahvaljujem se ti za mnoga leta učenja, kako naj bi nek odnos deloval oziroma ne deloval. Skupno življenje dveh rumenih osebnosti je neprestana pustolovščina.
Ljubim ljubiti tebe.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje