Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

LJUDSKI ZDRAVNIK

Author:
Language:
Published:
44,91 
Out-of-stock
9789612697969

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Knjiga Ljudski zdravnik je najpomembnejše in osrednje knjižno delo svetovno znanega švicarskega pionirja naravnega zdravljenja, Alfreda Vogla. V njej so združene njegove večdesetletne izkušnje s področja zdravljenja z zdravilnimi rastlinami, homeopatije, zdrave prehrane in zdravega načina življenja. V tej izdaji so v slovenskem jeziku prvič objavljena vsa manjkajoča poglavja in posodobitve, ki jih je Vogel zapisal od prvega izvoda, leta 1952, dalje. Od takrat do danes je bila knjiga prevedena v številne svetovne jezike in prodana v preko 2 milijonih izvodih.

Knjiga je več kot zbir receptov. Je prava zakladnica unikatnega znanja, ki je naredila Alfreda Vogla prepoznavnega, in združuje njegove lastne izkušnje s stoletnimi izkušnjami prednikov. V knjigi Vogel namesto hitrega, kratkotrajnega pristopa reševanja različnih težav, poznavalsko ubira pot terapevta, ki nas vodi do zdravja in prepriča o smislu in nujnosti zdravega načina življenja.
Vogel je bil izjemen poznavalec in govornik. Ljudje so mu vedno do zadnjega kotička napolnjenih predavalnicah radi prisluhnili. Povedni slog je značilen tudi za to knjigo.
Če še vedno velja, da smo se starih receptov za zdravje učili od naših babic, je nedvomno res, da so se one učile od ljudi, kot je bil Alfred Vogel.
Sam je svojim pacientom pogosto dejal:" Lahko sem vaš gorski vodnik, pokazal vam bom pot in vas usmerjal, a hoditi boste morali sami."
Knjig, kot je Ljudski zdravnik, praktično ne pišejo več. Poznavalci jim pravijo "knjige z izvorno kodo". To so originalni, neprecenljivi zapisi, ki nas kot svetilnik v morju številnih informacij o zdravju, usmerjajo v pravo smer.

Robert Terčelj-Schweizer, urednik knjige

No posts found

Write a review