Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Medicinski medij

Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
29,90 
In stock
9789617033847
+
Add to wish list

Takšne knjige še niste prebrali. V njej ne boste našli nešteto navedkov in omemb številnih raziskav, saj gre za sveže, napredne informacije, ki izvirajo iz nebes. Vse, kar medicinski medij Anthony William razkriva na teh straneh, izvira iz višjega vira, esence sočutja, ki želi, da bi vsakdo ozdravel in živel skladno s svojimi zmožnostmi.
Ta knjiga razkriva številne najdragocenejše zdravstvene skrivnosti Duha. Je odgovor za vsakogar, ki trpi zaradi kroničnih težav ali skrivnostnih bolezni, ki jih zdravniki ne zmorejo odpraviti.

Ste zmedeni zaradi vseh nasprotujočih si informacij o zdravju in preprosto želite jasna navodila? Vas je strah povečevanja števila primerov bolezni, kot je rak, in vas zanima, kako jih preprečiti? Bi radi shujšali? Želite več energije? Bi radi pomagali bolehni ljubljeni osebi? Ste poizkusili vse, šli povsod, vaše zdravje pa še vedno ni takšno, kot želite? Potem je ta knjiga za vas. Odgovorov na ta vprašanja ne boste našli nikjer drugje. 

Vseeno pa ni zgolj knjiga za bolne, ampak za vsakogar na tem svetu.

V knjigi boste odkrili naslednje:

V 1. delu boste izvedeli vse o avtorjevi povezanosti z Duhom in njegovem življenjskem poslanstvu pomagati ljudem pri okrevanju in odpravljanju skrivnostnih dejavnikov, zaradi katerih so bolni. Podučili se boste o skrivnostni bolezni, in zakaj je ta precej pogostejša, kot domnevajo ljudje.

2. del, Skrita epidemija, je posvečen Epstein-Barrovemu virusu, spregledanemu patogenu, ki je
odgovoren za hromeča stanja, kot so:

    fibromialgija,
    sindrom kronične utrujenosti,
    multipla skleroza,
    revmatoidni artritis,
    motnje v delovanju ščitnicein še bi lahko našteval.    

Različni sevi Epstein-Barrovega virusa hromijo predvsem ženske, in to na številne načine – gre za najbolj skrivnostno med skrivnostnimi boleznimi.

V 3. delu, O drugih skrivnostnih boleznih, boste spoznali tudi druga zdravstvena stanja, ki so razumljena izrazito zmotno, in njihove presenetljive ter različne vzroke.

Na koncu vsakega poglavja v 2. in 3. delu boste našli tudi različne namige v zvezi z zdravljenjem, vključno s priporočenimi živili in dopolnili za določene bolezni.

V 4. delu, Kako končno ozdraveti, so razkrite resnične skrivnosti odličnega zdravja. Gre za mogočne koščke sestavljanke, ki jih danes v zdravstvu ne poznajo. Ta del govori o okrevanju, preprečevanju in samospoznanju – ne glede na to, ali ste osredotočeni na to, da bi se znebili bolezni, okrepili zdravje ali vzpostavili stik s svojim pristnim jazom, boste v tem delu našli uporabne informacije. Med njimi so nasveti za optimalno prebavo, zdravilno čiščenje, informacije o skrivnih hranilih, ki lahko okrnijo vaše zdravje, razkritja o najbolj zdravilnih živilih na planetu, možnostih razstrupljanja, podajam pa tudi navodila glede duhovnih tehnik, kakršna je zdravljenje duše z enkratno meditacijo ter prošnja angelom za podporo.


„Anthony William z neverjetno natančnostjo razkrije človekovo zdravstveno stanje, nato pa mu pove, kako točno odpraviti težave. Spremenil vam bo življenje.«


– Dick Shepard, kiropraktik, holistični zdravnik, Seattle


„Anthony ni samo prijazen, sočuten zdravilec, ampak je tudi pristen in natančen, njegove veščine pa so božji dar. Je pravi blagoslov v mojem življenju.“


– Naomi Campbell, manekenka, igralka, aktivistka  


„Neprecenljivi nasveti Anthonyja Williama o preprečevanju in bojevanju proti boleznim so leta pred tem, kar je na voljo drugje. Ta knjiga je prelomna in bo spremenila kakovost neštetih življenj. Prebrati bi jo morali prav vsi.“


– Dr. Richard Sollazzo, newyorški onkolog, hematolog, nutricionist, strokovnjak na področju zaviranja staranja, avtor knjige Balance Your Health


"Anthony je v prvih treh minutah pogovora z menoj natančno prepoznal mojo zdravstveno težavo! Ta zdravilec res ve, o čem govori. Njegove sposobnosti v vlogi medicinskega medija so enkratne in osupljive, v svoji knjigi pa preprosto pojasni in opiše številne zapletene bolezni, ki zmedejo celo veliko zdravnikov."


- Dr. Alejandro Junger, avtor knjižnih uspešnic Clean in Clean Eats s seznama časopisa New York Times, avtor izjemno priljubljenega programa Clean 

 

No posts found

Write a review