Modrost boginje

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
28,00 
In stock
9789612291501
+
Add to wish list
Zakaj se po tisočih let pozabe Boginja spet dviga? Kje in kako je bila sveta ženstvenost nekoč čaščena in zakaj je Boginja izginila?

Spoznajte tradicije starodavne Boginje in se ponovno povežite s svojo ženstvenostjo, s svojimi naravnimi cikli in svojo intuicijo. Davne civilizacije so nekoč slavile ženska božanstva in v teh skupnostih so bile ženske voditeljice, svetovalke in zdravilke.

Z leti je bila modrost Boginje pozabljena in ljudje po svetu so izgubili povezavo s starodavno modrostjo ženske.

V tem praktičnem vodiču nam Tanishka, vodilna učiteljica in avtorica izročil modrosti žensk, predstavi glavne kulture obdobij Boginje in razloži, kako nam njihova učenja in dejavnosti lahko dajo moč in danes spremenijo naše življenje.

Spoznali boste:

Zgodovino, filozofijo in dejavnosti starodavnih običajev Boginje.
Sedem arhetipov Boginje in sedem ustreznih čaker.
Življenjska obdobja ženstvenega potovanja in kako preiti vsakega od njih.
Obrede za ponovno povezavo s svojo notranjo Boginjo.
Vpoglede in orodja za razumevanje in uskladitev z naravnimi cikli.

Tanishka je najbolj znana kot »lunina ženska« in ima vsak dan okrog pol milijona sledilk in sledilcev na svojem blogu, kjer ponuja intuitivno vodstvo za uglašeno življenje z lunimi cikli.

Avtorica petih uspešnic že več kot dvajset let uči o starodavni ženstveni modrosti in praksah.

Je voditeljica globalnega gibanja Red tent. Šolala je ženske v 43 državah, in jim tako lajšala ženske cikluse v Rdečem šotoru.

Poleg tega, da je pomembna govornica na konferencah, srečanjih in praznovanjih tako na spletu in po svetu, piše za številne revije po svetu.

No posts found

Write a review

Similar