Naj ostanem ali grem?

Kako preživeti v odnosu z narcisom?

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
16,5 x 21 cm
Prevajalec:
Strani:
240
Vezava:
26,90 
Na zalogi
9789617205176
+
Dodaj na seznam želja

Narcizem je sodobna epidemija, ki se hitro širi. Toda kako veste, ali ste v odnosu z njim - in kaj lahko storite v zvezi s tem? Živimo v svetu romantike in reševanja, kjer mnogi verjamejo, da bo ljubezen premagala vse in da bolj ko prenašamo nesprejemljivo vedenje, večja je verjetnost, da lahko "popravimo" svoje odnose. Kljub temu, da nam pravljice pripovedujejo, to ni vedno tako. Obstaja nekaj trdih dejstev o patološkem narcisizmu, ki jih večina ljudi ne pozna in jih večina psihologov nikoli ne bo povedala. Naj ostanem ali grem? uporablja kontrolne sezname, klinične modrosti in resnične zgodbe resničnih ljudi, da vas pripravi na pravi teren patološkega narcisizma. Opozarja na rdeče zastave, na katere morate biti pozorni, in ponuja realističen načrt za reševanje težavnih situacij, ki vam bo pomagal ponovno pridobiti sebe, najti ozdravitev ter živeti pristno in opolnomočeno življenje. Ne glede na to, ali boste ostali ali greste.

O avtorici:

Dr. Ramani Durvasula je na misiji, da demistificira in odpravi strupen vpliv narcisizma na življenja vseh nas. Dr. Ramani Durvasula je licencirana klinična psihologinja z zasebno prakso v Santa Monici in Sherman Oaksu v Kaliforniji ter profesorica psihologije na Kalifornijski državni univerzi v Los Angelesu, kjer je bila leta 2012 imenovana za izjemno profesorico. Je tudi gostujoča profesorica na Univerzi v Johannesburgu.

Je avtorica sodobnega priročnika za preživetje v odnosih "Naj ostanem ali grem?". Je tudi avtorica knjige "You Are WHY You Eat" je avtorica številnih recenziranih člankov v revijah, poglavij v knjigah in prispevkov na konferencah. Septembra 2019 bo izšla njena pregledna knjiga o narcisizmu v našem svetu, naših srcih, domovih in na delovnih mestih z naslovom "DON'T YOU KNOW WHO I AM? How to Stay Sane in the Era of Narcissism, Entitlement and Incivility".
Dr. Ramani je diplomirala iz psihologije na univerzi v Connecticutu ter magistrirala in doktorirala iz klinične psihologije na univerzi UCLA.

Dr. Ramani je vključena tudi v nacionalno upravljanje na področju psihologije in je bila predsednica odbora za socialno-ekonomski status pri Ameriškem psihološkem združenju, trenutno pa je predsednica svetovalnega odbora manjšinskega štipendijskega programa Ameriškega psihološkega združenja.
Dr. Ramani se zaveda, da sta narcizem in tehnologija spremenila krajino ljubezni in odnosov, ter podaja bistroumna spoznanja o tem, kako preživeti na novem ozemlju ljubezni in zavezanosti.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje