Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

NAJINA LJUBEZEN

Language:
Published:
24,90 
In stock
9789619017265
+
Add to wish list
Če vam bo v zakonu všeč ali ne, naj bi bilo odvisno le od sreče pri izbiri partnerja. Kar približno polovica vseh parov sreče očitno nima; njihovi zakoni in zveze razpadajo, sami pa se vedno znova podajajo v iskanje novega, če bo le sreča mila, boljšega partnerja.
Rad bi vam ponudil novo upanje, pa tudi nov pogled na ljubezenski odnos. Zakon ali parterstvo ni trdno zakoličena zveza med dvema, ki se nikakor ne bi mogla spreminjati in razvijati. Zakon je psihološko duhovno popotovanje, ki se začne z vznemirljivo medsebojno privlačnostjo, potem pa vodi skozi trnovo pot odkrivanja samega sebe in partenrja in se končuje v tesni, ljubeči in trajni zvezi. Ali boste prišli do konca poti ali pa omagali kje na sredi, ni odvisno od tega, koliko sreče boste imeli pri izbiri pravega partnerja, pač pa od vaše pripravljenosti za odkrivanje skritih kotičkov svoje lastne osebnosti.

No posts found

Write a review