Nevidna sila duhovnega preboja 1. del

Portali čudežev

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14 x 22 cm
Strani:
197
Vezava:
25,90 
Na zalogi
9789617184617
+
Dodaj na seznam želja

Cilj knjige Nevidna sila duhovnega preboja je, da sprevidimo delovanje "nevidnega sveta, ki deluje na vidni svet" in nas hkrati spodbuja, da se povežemo z izvornim spominom naše prave biti in se naučimo zavestno vzpostavljati povezavo s svojo Superzavestjo. Superzavestni um predstavlja tisti del nas, ki je že v celoti razvit, in ko se z njim povežemo, nas trajno preobrazi tako v celoti naše zemeljske pojavnosti kot tudi duhovne zavesti.
Naš duhovni cilj je popolno spoznati svojo identiteto, sprejeti lastno modrost in znanje, vzpostaviti povezavo z intuicijo ter doživeti premik v zavesti in psihospiritualnem razvoju. Najgloblja želja naše Duše je osvoboditev od omejitev igre, ki jo igra ali jo je igral naš zemeljski jaz in ki v ločenosti od Božanskega ne najde pravega smisla. Namesto tega nas spodbuja, da vstopimo v božansko dimenzijo večdimenzionalnega prostora, kjer je potencial vsega čista Vibracija Ljubezni in kjer doživljamo Čudežne preskoke ter preobrate.

Tvoja knjiga odgovarja, pojasnjuje, vodi Tja. Nismo telo, ki ima Dušo, ampak smo Duša, ki ima telo. in Duša ve. kam gre. Tja, od koder je prišla! Kot zapišeš: »Vsakdo išče v sebi tisto, kar je večno, dobro in lepo, saj globoko v sebi čutimo, da smo vsi bitja Svetlobe.« Naše resnično Bistvo je nesmrtno. Večno! To je možno spoznati že v zemeljskem življenju, v katerem smo povezani z umrlimi in lahko komuniciramo z njimi. Kot lahko komuniciramo z duhovnimi vod-niki, Bitji Svetlobe in Ljubez.n i, ki so vedno ob nas. To je stanje, »ko 7. vsem bitjem čutiš in veš, da si v ljubečem objemu in da vsi odgo-vori, ki jih potrebuješ*, prihajajo v pravilnem časovnem zaporedju«.
Manca Košir
Ta knjiga je povabilo, da vstopimo globlje vase in najdemo tisti manjkajoči čudežni košček, za katerega smo (pod)zavestno vedno menili, da je nekje zunaj nas.

Skozi branje, ozaveščanje in celjenje se v tem procesu vrnemo k tistemu, o čemer smo bili prepričani, da nismo.

Morda boste med branjem te knjige spoznali, da ste v središču svojega bitja veliko bolj ljubeči, veliko bolj svetli, veliko bolj vredni, veliko bolj modri, veliko bolj polni znanja, kot ste kdajkoli upali verjeti o sebi. Morda se boste ob srečanju s svojo Superzavestjo končno osvobodili lakote in hrepenenja po nečem, česar vam ni nihče nikoli dal niti vam ne bi mogel dati: povezave s Silo, ki nas je ustvarila in ki nas brezpogojno ljubi.
Asya Širovnik Moškon

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki