Obesek Izis - lapis lazuli in srebro

Ocenite izdelek
39,80 
Na zalogi
4250209821951
+
Dodaj na seznam želja
Izis - obesek z lapis lazulijem

Obesek krasita dva čudovita egipčanska sveta kamna - lapis lazuli, sijoča globoko modra, kot noč, polna čarobnosti. Zlato obarvan pirit se iskri, spominja na zvezde, ki krasijo nočno nebo. Navdih za ta obesek je Izis ali Izida - lunina boginja, svečenica in čarovnica - ki daje moč svoje jasnovidnosti in predvidevanja.

Dimenzije obeska
Širina: približno 23 mm
Višina: 36 mm

Material: dva kamna Lapis lazuli in srebro 925
K obesku ni vključena verižica.

Kamen Lapis lazuli
Barva Intenzivno modra z zlatimi progami (pirit) ter belimi primesmi
Geološko in mineralno
Lapis lazuli je dragocen mineral, ki ga sestavljajo večinoma lazurit, kalcit, pirita in sodalit. Ima značilno modro barvo, ki je lahko intenzivna do nežne, včasih pa vsebuje tudi zlate ali sive žile pirita. Njegova trdota je 5 do 5,5 po Mohsovi lestvici.
Lastnosti Lapis lazuli ščiti pred psihičnimi napadi, hitro sprosti stres in prinaša globok mir ter harmonijo. Krepi pogum za samoizražanje, samozavedanje, odkriva notranjo resnico. Prebuja kvalitete kot so poštenje, sočutje in moralnost. Spodbuja jasnost, objektivnost in kreativnost. Pomaga govoriti resnico in prebuja zaupanje. Krepi odnose in pomaga izraziti občutja.
Ključne besede Duhovna modrost - Jasnost misli - Intuicija - Notranji mir - Manifestacija - Ustvarjalnost - Komunikacija - Odprtost za spremembe -  Povezovanje z višjim Jazom - Zaščita pred negativnimi vplivi
Čakre Grlena - višudhi, tretje oko - ajna
Element Voda
Planet -
Astrološka znamenja Bik, Strelec
Čiščenje kamna O različnih načinih čiščenja kamnov si preberite na našem blog zapisu in izberite način, ki vam najbolj ustreza.
Pomembno:
Za čiščenje ne uporabljajte kemikalij ali detergentov.
Ne puščajte kamna predolgo v slani vodi, saj lahko to poškoduje kamen.
Po čiščenju kamen napolnite s pozitivno energijo. To lahko storite tako, da ga držite v rokah in si predstavljate, da ga obdaja bela svetloba.

 
Fotografija je simbolična, saj prikazuje eno od serij kamnov. Kamni so naravni, zato je vsak nekoliko drugačen.

 

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki