Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Organski spomin

Author:
Cover:
Language:
Published:
22,00 
In stock
9789617090543
+
Add to wish list
V dolgem procesu opazovanja, razmišljanja, in povezovanja je Arno Stern - semiolog in etnolog, prišel do osupljivih ugotovitev, da človek pod določenimi pogoji vzpostavi stik s svojimi globinami, do katerih razum nima dostopa. V takšnih pogojih ima človek zmožnost, da se prerodi, razcveti, da postane to, kar resnično je. To je velika osvoboditev, saj posameznik postane pristen, edinstven, neodvisen, svoboden, srečen.

Sledi organskega spomina se izrazijo v igri s slikanjem. To je v svojem življenjskem delu odkril Arno Stern. V dolgem procesu opazovanja, razmišljanja, in povezovanja, je prišel do osupljivih ugotovitev, da človek pod določenimi pogoji vzpostavi stik s svojimi globinami, do katerih razum nima dostopa. V takšnih pogojih ima človek zmožnost, da se prerodi, razcveti, da postane to, kar resnično je. To je velika osvoboditev, saj posameznik postane pristen, edinstven, neodvisen, svoboden, srečen.

Mag. Jolanda Kraner je specialistka zakonske in družinske terapije, supervizorka z licenco v socialnem varstvu, inštruktorica metode TRE 1. stopnje, praticienne-servante du jeu de peindre (pomočnica pri igri s slikanjem – servantka). Leta 2005 je ustanovila zavod Družinski center Kairos, kjer se kot terapevtka posveča posameznikom, parom in družinam. Njena naravnanost je pomagati ljudem, da vzpostavijo zdrav odnos do sebe, kar je najpomembnejši temelj za zdrave medsebojne odnose.

Leta 2015 je po zgledu Arna Sterna ustanovila Slikarnico – prostor sreče, kjer se dogaja igra s slikanjem. V tej igri pride posameznik v stik s svojim pravim jazom in posledično postane bolj uresničena oseba.

Navdihujejo jo spoštljivi odnosi, v katerih ima lahko vsakdo svoj prostor, se izraža in je sprejet takšen, kot je.

No posts found

Write a review

Similar