Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Ozdravite!

Author:
Language:
Published:
29,00 
In stock
9789616804639
+
Add to wish list

Knjiga Ozdravite! vključuje dele modre knjižice Telo je tvoje, ki si je pridobila širok ugled kot knjiga o duševnih vzorcih, ki ustvarjajo nelagodje in telesne bolezni. Knjiga je zasnovana tako, da bralca popelje skozi proces, kakor da bi prišel k avtorici osebno in obiskal eno od njenih delavnic.
Če boste vaje delali v takšnem zaporedju, kot so napisane, boste začeli spreminjali svoje življenje.
Avtorica predlaga, da knjigo najprej preberete. V drugo jo berite počasi in obenem temeljito naredite tudi vaje. Vzemite si čas za vsako vajo posebej. Če imate možnost, vaje predelujte s prijateljem ali družinskim članom.
Poglavja uvajajo afirmacije tako, da vsaka koristi področju vašega življenja, s katerim se ukvarjate. Za delo s posameznim poglavjem si vzemite dva ali tri dni. Afirmacijo z začetka poglavja izrecite in napišite večkrat.
Poglavja se končujejo z zdravljenjem. To je tok pozitivnih misli, ki je oblikovan tako, da spreminja zavest. Preberite jih večkrat na dan.
Na koncu knjige je avtorica napisala svojo zgodbo.

No posts found

Write a review