Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Ozdravitev sladkorne bolezni tipa 1

Author:
Cover:
Language:
Published:
25,00 
In stock
9789612851354
+
Add to wish list

Z izdajo te knjige sem namenoma zavlačeval, da sem lahko preveril učinke svoje zdravilne metode. Moje zdravje je stabilno, to pa je dokaz, da je v knjigi družbenokoristna vsebina, ki mora biti objavljena. Sestavil sem metodo in jo predstavil v tej knjigi. Prepričan sem, da bo moja metoda pomagala do ozdravitve tako ljudem s sladkorno boleznijo tipa 1 ali 2, kot tudi obolelimi za drugimi kroničnimi boleznimi, ki jih je po svetu na milijone. V letu 2013 sem zbolel za sladkorno bolezen tipa I in sem sedaj popolnoma zdrav. Ozdravel sem brez pomoči farmacevtske industrije. Pozdravil sem se tako, da sem zavestno izbral zdrav način življenja, ki popolnoma onemogoča bolezni!

Sean Rutar se popolnoma posveča zdravemu načinu življenja. Zdaj svoje znanje in izkušnje, ki jih je prejel kot poslanstvo, na konferencah in predavanjih prenaša na druge bolnike, prisluhne pa tudi vsaki osebni prošnji bolnikov.

No posts found

Write a review