Pogovarjanje z duhovi

Praktični nasveti sodobne medijke za sporazumevanje z duhovi

Ocenite izdelek
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
12,5 x 19,5 cm
Prevajalec:
Strani:
239
Vezava:
24,90 
Na zalogi
9789617115512
+
Dodaj na seznam želja

Če držite to knjigo v rokah, verjetno uživate v kakovostnih zgodbah o duhovih in čarobnem. Morda že čutite, da ste občutljivi za duhove umrlih in druga duhovna bitja ter želite razvijati svojo intuicijo in sposobnosti zaznavanja ter sodelovanja z njimi in nevidnim svetom.

Mnogi ste že imeli stik z duhovi. Nekateri morda hrepenite po teh izkušnjah in si želite, da bi vam knjiga razkrila, kar pogosto ostane skrito. Morda ste zgolj radovedni, kaj vemo o duhovih in strašenju, in si želite zanimivo branje o srhljivi temi. V resnici pa je ta knjiga namenjena vsem vam.

V njej najdemo vse, kar potrebujemo, da začnemo razvijati lastno prakso povezovanja z duhovi. Spoznavali bomo najpogostejše vrste duhov in se naučili, kako jih prepoznati, kako izboljšati svoj um in intuicijo, da bomo bolje razumeli sporočila duhov. Prav tako bomo raziskali podrobnosti o tem, kako komunicirati z njimi in ostati varni med tem procesom.

Poleg tega avtorica deli številne dobre zgodbe ter razlaga koncept medijstva – komunikacije s tistim, kar leži vmes, torej s svetom duhov. Ljudje, ki omogočajo tovrstno komunikacijo, se imenujejo mediji; ti uporabljajo različne metode komuniciranja, mnoge od njih pa so opisane v tej knjigi.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki