Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Pogovori z Bogom 1

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
28,00 
Out-of-stock
9789612291457
Druga izdaja svetovne in slovenske uspešnice v novem prevodu s posodobljenim besediščem!

»Ste tik pred tem, da doživite nenavadno izkušnjo. Tik pred tem ste, da začnete pogovor z Bogom.«

Te knjige ni napisal Neale D. Walsch. Knjiga se mu je dobesedno zgodila. In ko jo boste brali vi, se bo zgodila vam, kajti vsi smo usmerjeni k resnici, na katero smo pripravljeni.

Ta knjiga se dotika večine vprašanj, če ne vseh, ki smo si jih kadarkoli zastavili o življenju in ljubezni, smislu in nalogi, ljudeh in razmerjih, dobrem in zlem, krivdi in grehu, odpuščanju in odrešitvi, Božji poti in cesti v pekel ... O vsem.

V prvi, temeljni knjigi se N. D. Walsch intimno pogovarja z Bogom o osebnih temah, izzivih in priložnostih posameznikovega življenja.

O avtorju:

Neale Donald Walsch je avtor serije knjig Pogovori z Bogom, od katerih se jih je šest znašlo na seznamu neliterarnih prodajnih uspešnic New York Timesa. Prva med
njimi, Pogovori z Bogom 1, nenavadni dialog, je ostala na Timesovem seznamu več kot dve leti in pol.

Njegovo življenje in delo je pomagalo ustvariti svetovno duhovno renesanso, njegova dela so prevedena v 37 jezikov in imajo milijone bralcev.

No posts found

Write a review