Potok

Življenjska pot osebe, ki sledi svoji jasnovidnosti

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
13,5 x 20 cm
Strani:
149
Vezava:
25,00 
Na zalogi
9789612838867
+
Dodaj na seznam želja

Anna je popotnica, pravnica, nekdanja direktorica, sestra dvojčica, mati treh otrok, ljubiteljica gora … Anna je tudi jasnovidna. Po mnogih letih, preživetih v zaprtih pisarniških prostorih, ko je razpeta med neprestanim zagovarjanjem pravice, vpogledom v človeške duše in ljubeznijo do narave, se odloči, da zapusti svet pisarn in se posveti duhovnosti. Anna postavi ljubko leseno hišo v gorah, kjer vsako leto preživi nekaj deset dni sama. Vendar Anno obiščejo številni gostje, katerih »usodo« lahko povsem jasno vidi. Čeprav ne dvomi, koliko jim lahko razkrije, se srečuje z izzivi lastne osebnosti, za katere je bila prepričana, da jih je razrešila …

Knjiga, deloma avtobiografska, je nastala v času, ko se je avtorica pri svojem delu srečevala z močno porušenim razmerjem med neizprosnim kapitalom in spoštovanjem moralnih vrednot. Knjiga vsebuje marsikatero modrost, ki nas vodi k poti delovanja iz srca.

Knjiga je primerna za preproste kmečke ljudi, za direktorje, za ženske in moške, predvsem pa za vse tiste, ki želijo prebuditi povezavo z modrostjo, ki jo nosijo v sebi.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki