Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Pozdravimo multiplo sklerozo

Author:
Language:
Published:
29,90 
In stock
9789616769495
+
Add to wish list

V tem neverjetnem delu Ann Boroch, natorupat in usposobljena svetovalka za prehrano, opisuje, kako je premagala multiplo sklerozo ob uporabi komplementarne medicine in kako sedaj zdravi svoje paciente z naravnim programom za samozdravljenje, ki ga razkriva v knjigi Pozdravimo multiplo sklerozo. Delo ne razkriva zgolj novega vzorca, ki tiči v ozadju te bolezni, ampak ponuja tudi nadvse učinkovit terapevtski pristop, ki je uporabniku prijazen. To je obvezno branje ključnega pomena tako za bolnike kot za njihove družine.

Multipla skleroza je progresivna avtoimunska bolezen centralnega živčevja, ki postopno onesposobi človeka, za njo pa trpi približno 500 000 Američanov in tri milijone ljudi po vsem svetu. Gre za vnetno stanje, ki uniči mielin (belo maščobno tkivo, ki obdaja živce) in tako prepreči prevajanje živčnih impulzov. Čeprav velja vsesplošno prepričanje, da je ta bolezen neozdravljiva, je Ann Boroch razvila prelomen protokol zdravljenja, ki je osupljivo učinkovit.

To delo je pravi mejnik, opisuje njeno lastno iskanje poti do ozdravitve, zgodovine primerov ljudi, ki so premagali multiplo sklerozo, prave vzroke te bolezni in obsežno poglavje z navodili, kako oblikovati lastne načrt zdravljenja. Pozdravimo multiplo sklerozo vsebuje vse, kar morate vedeti, da boste okrevali, med drugim tudi:
- podroben in učinkovit protokol za samozdravljenje,
- okusne recepte in priporočena živila s predlogi jedilnikov za dva tedna,
- navodila za prehransko preobrazbo v petih tednih in priporočena dopolnila,
- uporabniku prijazne tabele in vire.

No posts found

Write a review