Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Prebuditev jasnovidne energije

Uporabite lastne jasnovidne sposobnosti za zdravljenje, odkrivanje in osebno rast

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
13,5 x 21 cm
Strani:
244
Vezava:
25,90 
Na zalogi
9789619438770
+
Dodaj v seznam želja

Cyndi Dale je prepotovala svet, da bi ljudi učila o energijskem zdravljenju in intuiciji. Ali veste, katera je najpogostejša želja njenih učencev? Želijo si postati bolj jasnovidni, kar pomeni, da želijo »jasno videti«.
Marsikdo meni, da je jasnovidnost izključno domena vidcev, medijev in ciganov, vendar prebiva v vsakomer od nas.
Cyndi Dale razlikuje šest glavnih vrst in načinov uporabe jasnovidnosti, ki so: klasična jasnovidnost, preroštvo, empatične vizije, verbalne vizije, vpogled v prihodnost, zdravljenje in manifestiranje. V knjigi boste prejeli navodila za uporabo vseh šestih načinov.
S pomočjo jasnovidne vizualizacije boste lahko:
• zdravili sebe in druge, manifestirali in bolje sprejemali odločitve,
• prejemati vpoglede v prihodnost,
• se povezati s pokojnikom ali otrokom, ki še ni prijokal na svet,
• raziskovali svoja pretekla življenja, 
• in še mnogo več!

Jasnovidnost vam ne pomaga samo, da pogledate v in skozi vse fizično, psihološko in duhovno, ampak vam poda roko pri razkrivanju resnice o sebi.

CYNDI DALE je mednarodno priznana avtorica, intuitivna, zdravilka, jasnovidka in poslovna svetovalka. Napisala je več kot 20 knjig o energijskem zdravljenju in duhovnih temah, ki so postale mednarodne uspešnice, prevedene v 18 jezikov. V okviru svojega podjetja Life System Services je pomagala že več kot 65000 podjetjem in posameznikom. Po vsem svetu organizira seminarje in delavnice o jasnovidnosti, zdravljenju, šamanizmu in reikiju.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek