Predniki šepetajo

Vodnik za ustvarjanje praks čaščenja prednikov

Ocenite izdelek
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14,5 x 21 cm
Prevajalec:
Strani:
385
Vezava:
33,90 
Na zalogi
9789617079425
+
Dodaj na seznam želja

Ben Stimpson vam s predstavitvijo zgodovinskih in kulturnih primerov čaščenja prednikov z vsega sveta pokaže, kako vzpostaviti močan in zdrav odnos s svojimi predniki. Uči o konceptih in premislekih te pomembne prakse, popelje vas skozi podrobnosti obreda in z vami deli globok vpogled v gradnjo skupnosti. Knjiga Predniki šepetajo vsebuje vaje in napotke za pisanje dnevnika, ki so posebej oblikovani tako, da vam pomagajo razviti pristno, živo prakso. Stimpson razkriva različne vrste prednikov in obravnava fizične elemente prakse, vključno s svetim prostorom, predmeti moči in z daritvami. Spodbuja tudi k raziskovanju elementov romanja in poglobljenemu razmisleku o lastnih prepričanjih. S to knjigo lahko ustvarite dediščino za sedanje in prihodnje generacije.

Stimpson ponuja globoko oseben, psihološko utemeljen in kulturno premišljen načrt za ponovno pridobitev svojega mesta v širši človeški skupnosti.
Daniel Foor, dr. med., avtor knjige Ancestral Medicine

O avtorju:

Ben Stimpson je terapevt, predavatelj, preučevalec in duhovni vodja. Pripravil je tečaje o različnih temah, med drugim o čaščenju prednikov, moči zgodbe in folklori. Kadar ne dela s strankami ali ne piše, se ukvarja s svojimi raziskovalnimi področji: z verskimi študijami, s srednjeveškimi in klasičnimi študijami, folkloro in z duhovnostjo.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki