Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Prehranske rešitve za 88 zdravstvenih težav

Author:
Cover:
Language:
Published:
29,90 
In stock
9789616861939
+
Add to wish list

Hrana močno vpliva na naše zdravje. Z njo lahko preprečimo bolezen, prav tako pa lahko z ustrezno prehrano mnoge bolezni odpravimo. Optimalna prehrana je neizpodbitno temelj dobrega zdravja. Kljub temu je vse do danes farmacevtska industrija ohranila močan vpliv in mnogi konvencionalni zdravniki še vedno ostajajo gluhi za prehranske terapije. Konvencionalni zdravniki, ki ne upoštevajo vpliva prehrane in hranil na zdravje oziroma bolezni, dobesedno tiščijo svoje glave v pesek.

Nemogoče je ignorirati močne znanstvene dokaze. Pokazalo se je, denimo, da sredozemska prehrana zmanjša pogostost srčno-žilnih obolenj za trideset odstotkov. Osnovna prehrana, ki vsebuje v glavnem le aminokisline, uspešno zdravi kronično vnetno črevesno bolezen – pogosto bolje kot terapija z zdravili. Mnoge znanstvene raziskave so dokazale tudi povezavo med uživanjem hitre prehrane, živil živalskega izvora (vključno z mlekom in mlečnimi izdelki) ter kroničnimi obolenji, kot so koronarna srčna bolezen, sladkorna bolezen, rak dojk, prostate in črevesja.

Ta knjiga je najizčrpnejša zbirka sodobnega znanja o holistični prehrani. V njej najdete vsa najboljša odkritja ter nove in inovativne programe naravnih zdravljenj, ki v mnogih primerih bolezen popolnoma odpravijo.

No posts found

Write a review