Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 24%

PROTI SLADKORNI BOLEZNI Z NARAVNIMI SREDSTVI

Language:
Published:
List price: 29,00 
22,00 
You save: 7,00 € (24%)
In stock
9789619251720
+
Add to wish list
Še ena knjiga o sladkorni bolezni – saj je niste iskali, kar sama vam je padla v roke. Še ena, nova, a drugačna: nobenih injekcij, nič tablet. Vrača nas v čas, ko so ljudje živeli z naravo; ko so dovolili, da jih je narava učila; ko so ji prisluhnili.

Lahko bi pogledali vanjo za kak nasvet, za kak recept – ampak vendar ne v našem tisočletju, ko mora biti vse hitro, vse podprto z dokazi, ko se nam preveč mudi.

Morda znamo reči stop: izkoristiti lepo nedeljo, igro z otroci v naravi; znamo še posedeti zvečer, brez televizije, kot nekoč – spet bomo zvedeli nekaj novega, spet se bomo učili.

Saj ne, da bi se vrnili v stare čase: načina življenja ne moremo več spremeniti, ne moremo več ukiniti niti tablet, kaj šele inzulinskih injekcij, ki so nam morda predpisane in ki so nujno potrebne.

Pa vendar: izkoristimo stare modrosti, vzemimo jih za spodbudo in za pomoč – stik z naravo nas bo spodbudil, upajmo, tudi streznil. Če nam prinese nekaj kapljic zdravja, še toliko bolje. Morda nam prinese tudi mir, tisti notranji, tako potreben za srečo, tudi danes.

No posts found

Write a review