Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Recepti za uporabo Aloje Arborescens

Author:
Cover:
Language:
Published:
14,90 
In stock
9789612816896
+
Add to wish list

Za alojo aborescens radi rečemo, da deluje notranje. To pomeni, da okrepi naš imunski sistem ter telesu omogoči lažje soočanje s težavami. Zaradi tega je spekter delovanja aloje arborescens zelo široko. Sam se ne želim opredeljevati, da je primerna zgolj za določene težave, saj me uporabniki vedno znova presenečajo z informacijami o učinkovitosti aloje arborescens na različnih področjih.

Pri uživanju aloje arborescens je naša domišlija praktično edina omejitev. Vseeno največ ljudi alojo arborescens uživa na način, kot ga je pred leti predstavil brazilski pater Romano Zaga. Gre za enostaven recept napitka, ki naredi uživanje aloje praktično tudi za današnji hiter tempo življenja.

V knjigi boste poleg omenjenega recepta našli tudi številne druge možnosti uporabe aloje arborescens, in sicer vse od preprostih načinov uživanja do bolj dodelanih receptov za kreme in obrazne maske. Knjiga vsebuje tudi številne zgodbe in izkušnje uporabnikov iz naših krajev.

Matija Šega