Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Reka pravičnosti

Author:
Language:
Pages:
mehka vezava 83 strani
Published:
7,00 
In stock
9789166601146
+
Add to wish list
Knjiga Reka pravičnosti (Dharma Vahini) je še ena izmed knjig v seriji Vahini, ki jo je Sathya Sai Baba napisal lastnoročno. Razodeva modrost učitelja, ki nam je v oporo na vsakem razpotju, osvetljuje univerzalnost njegovega sporočila ter vabi, da razvijemo svojo osebnost v pomembno orodje nesebične pomoči in živimo izpolnjeno življenje.

Ta knjiga je pristni glas avatarja, ki svetuje moralna pravila in vedenje milijonom današnjih mož in žena in si zato zasluži natančno in predano proučevanje. Sai Babova ljubezen in modrost ne poznata meja, njegova milost ne pozna ovir. On ni strogi nadzornik, njegova skrb za našo blaginjo in pravi napredek je neizmerna. Naj vam ta knjiga razkrije materinsko ljubezen, ki ga je pripravila k pisanju in očetovsko avtoriteto, ki nam je v oporo na vsakem razpotju, modrost učitelja, ki osvetljuje vsako izjavo in Božjo pretanjeno univerzalnost, ki vas vabi, da razvijete svojo osebnost v pomembno orodje nesebične pomoči.

 

No posts found

Write a review