Sai Baba govori o odnosih

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
396 strani, trda vezava
Vezava:
29,90 
Na zalogi
9789782463364
+
Dodaj na seznam želja

Ta knjiga je namenjena tisti peščici ljudi, ki nočejo le vedeti, temveč so pripravljeni in tudi zmorejo znanje, ki ga podajam, dejansko uresničiti...
...To knjigo narekujem zato, da bi ta peščica dobila navodila, drugi pa vsaj zvedo, katera je tista pot, ki jo iščejo - tudi če mislijo, da jo najdejo kje drugje.
Moja ljubezen objema vse ljudi. Še posebej skrbim za tiste, ki zaidejo na Poti. Zaradi njih sem prišel. Za njih vedno znova ustvarjam nova doživetja, da bi se lahko skozi življenje naučili tisto, kar jim napisana beseda še ne more posredovati.
Veliko vas je takih, ki redno hodite k meni in se v glavnem držite smernic, ki jih učim. Kar se pa tiče odnosov, pa niste na pravi poti. Veselilo bi me, če bi to knjigo vzeli resno in jo temu primerno natančno prebrali. Kajti lahko vam prihrani veliko trpljenja in bolečin.
To ni psihološka knjiga, čeprav uporablja psihološke termine in tudi priporoča psihološke vaje. Ta knjiga izvira iz veliko bolj obširnega in globjega nauka, ki sega prav h koreninam metafizike.
Ta knjiga vsebuje Resnico, katera naj te osreči, kajti seže prav do dna tvoje Biti. Ta Resnica ti kaže, kako lahko ustvarjaš tesno zvezo med seboj, svojim partnerjem in Bogom. Šele ko to troje povežeš, prideš do tja, kamor že od zmeraj nagibaš: k svoji pravi, stalni in izpolnjujoči sreči.
Sathya Sai Baba

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje