Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Skrivnost zlatega cveta

Language:
19,00 
Out-of-stock
9789616934282

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list

To starodavno ezoterično razpravo so si pripadniki Verstva Svetlobe dolga stoletja predajali ustno, zapisali pa so jo v osmem stoletju. Njihov vodja je bil daoistični adept Lu Jen (znan tudi kot "Gost Pečine"), ki je postal eden od Osmih Nesmrtnikov prav z uporabo teh postopkov.
V razpravi predstavljenim zamislim pa lahko sledimo nazaj v preteklost vse do Perzije in Zaratustrovega izročila in staroegipčanskega hermetičnega izročila. 
Skrivnost zlatega cveta razkrije, da je duh v vsakem človeku, a le kot potencial, ki ga vsakdo šele mora razviti, in podrobno poda postopek tega razvoja, ko se s posebnim alkimističnim postopkom prek zavednega delovanja doseže ne-delovanje. To modrost iz pradavnine pa nam obširni razlagi Junga in Wilhelma izjemno nazorno razložita in približata.  

»Ta knjiga je most psihološkega razumevanja med Vzhodom in Zahodom.«      
Carl Gustav Jung

»Ta knjiga je skrivnost vseh skrivnosti.«
Osho

No posts found

Write a review

Similar