Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem 1.del

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14 x 22 cm
Prevajalec:
Strani:
269
Vezava:
24,90 
Na zalogi
9789617090598
+
Dodaj na seznam želja
Krešimir Mišak, avtor legendarne oddaje na HTV Na robu znanosti in avtor 9 knjig, PRVIČ v Sloveniji!

Ta knjiga je mogočno zbrano delo širokega znanja avtorja 9 knjig in 20 let TV-oddaj. Piše o pasteh, ki si jih postavljamo ljudje sami, če ne mislimo s svojo glavo in s srcem.
"Ključno vprašanje na začetku 21. stoletja je: Kaj je bolj pomembno – inteligenca ali zavest?"

"Cilj kontrole in vsesplošnega nadzora sveta je domnevno naša boljša prihodnost, čeprav gre v bistvu za zelo majhno elito, ki želi reprogramirati našo biologijo za svoje cilje, to pa je obsesivno prizadevanje za kontrolo. In ta – ne more biti drugače – izhaja iz strahu pred izgubo eksistence. Že samo dejstvo, da je temeljno gibalo nečesa strah, je dovolj žalostno."

Krešimir Mišak nas v tej prodajni uspešnici brez milosti seznani z ozadjem pojavov, kot so:

globalno segrevanje, ki da je samo umetno pregreta debata, skrbno načrtovana, da se uveljavi vedno večji nadzor nad posamezniki;
chemtraili – letalski izpusti res obstajajo;
doktrina šoka, postopek za obvladovanje sveta;
morgeloni, nepredvidljive tvorbe, ki 'priletijo' z neba;
čipiranje, ki že poteka po svetu;
5G in upravljanje vremena, ki predstavljata igračkanje z ozračjem in našim zdravjem.

Spremno besedilo je napisal Marjan Ogorevc, ki je že v svoji knjigi Človek, kam greš? raziskoval pasti in priložnosti transhumanizma:

"V času korone se je svet v samo nekaj dneh obrnil na glavo. Ta knjiga zato prihaja v ravno pravem trenutku! Poleg podnebnih sprememb in terorizma, kot piše Mišak, omogoča virus idealen izgovor, da se ljudem omeji svoboda ter da se jih s pomočjo sodobne tehnologije in umetne inteligence, torej tehnološkega transhumanizma, ujame pod kontrolo, kakršne še nismo imeli. In 5G tehnologija je idealna, da vse to zaživi. Svet se tako hitro dogaja, da ni dovolj ne delati zlo, ampak moramo biti aktivno dobri. Zato sem absolutno za naravni razvoj, za dvig zavesti in ozaveščenosti. Osebno verjamem, da bodo vsa opozorila, grožnje in možni črni scenariji, o katerih govori ta knjiga, dovolj zgovorni, da se zbudimo in kot že tolikokrat doslej stopimo skupaj, se upremo in povemo: Ne gremo se več! Knjigo priporočam, saj z njo dobimo vpogled v to, kje so meje in kako jih preseči."

KREŠIMIR MIŠAK je rojen v Zagrebu leta 1972. Na HTV je že blizu dve desetletji legendarni voditelj svoje inovativne oddaje z naslovom Na robu znanosti, priljubljene tudi v Sloveniji. Raziskuje na križiščih naravoslovnih in družboslovnih znanosti, okoljske problematike, tehnologije ter njenega vpliva na zdravje in družbo, odkriva skrita znanja ter skrite dejavnosti korporacij in vlad, ter tako spodbuja k razvoju zavesti.

Gostil je že tudi najvidnejše avtoritete z vsega sveta (dr. Bruce Lipton, dr. Rupert Sheldrake, dr. Joe Dispenza, Pjotr Garjajev, Gregg Braden ...).

»Omejitve tistega, kar smeš, so vedno omejitve tistega, kar veš, da zmoreš. Nemogoče je odnos, ne dejstvo.«
– Krešimir Mišak

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki