Spregledano poslanstvo spolnosti

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
232 strani
24,00 
Na zalogi
9789619277119
+
Dodaj na seznam želja

Novo razumevanje spolnosti in njene naravne vloge

Presenetljivo je spoznanje, kako malo vemo o spolnosti in z njo povezanih pojavih. Z ničemer ne moremo bolj oplemenititi našega življenja kot s tem, da se naučimo s svojo vitalno silo - spolno energijo - ravnati tako, da deluje v naš prid. Kako ravnati z njo, da nas oplemeniti, je bila doslej dobro čuvana skrivnost.

Po uspešnici Človek je več je Zoran Železnikar zopet postregel s knjigo, nad katero se zamislimo.

polni ogenj lahko zavestno uporabimo tako, da prinaša osupljive učinke.  To znanje je dragoceno, zato so ga skozi vso zgodovino dobro skrivali. Tako se ne zavedamo, kako veliko bogastvo, vsebovano v semenu in spolni energiji, imamo v sebi, pa tudi ne, čemu je namenjeno. Zato ravnamo z njim neodgovorno namesto da bi ga uporabili za lastno plemenitenje.

Razkrite skrivnosti spolnosti nas spreminjajo na najbolj intimni človeški ravni. Z energijo, s katero zdaj nerazumno razmetavamo, lahko napravimo iz sebe zdravega, vitalnega, ustvarjalnega in zadovoljnega človeka. To se zgodi, ko spolno energijo uporabimo za tisto, za kar je namenjena.

Po več kot dva tisoč letih smo naposled soočeni z informacijo, da je izvirni greh, ki je Adama in Evo pregnal iz raja, spolna napaka. Spolni odnos, ki je bil nekoč veličastno dejanje, namenjeno doseganju telesno-duhovnega blagostanja in napredka, je postal zgolj dejanje za tešitev spolne sle in razplod po živalskem vzoru. Takšna spolna praksa se nam zdi popolnoma normalna, ker smo pozabili, kakšno je resnično poslanstvo spolnosti.

Moški in ženska se v naprednem spolnem aktu v žaru spolnega ognja prerodita in z visokimi frekvencami spolne energije z radostjo in ljubeznijo napolnita sleherno celico telesa. Vzpostavitvi telesnega blagostanja in notranjega sozvočja se pridruži še krepitev duhovne moči, s katero ljubimca v kozmični ekstazi spoznavata svojo božansko naravo. Takšna spolnost je praznik življenja, način za doživljanje sebe kot celostno bitje.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje