Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Uporabna astrologija

Cover:
Language:
19,00 
In stock
9789612859459
+
Add to wish list

Se sprašujete, zakaj v svoje življenje vedno pritegnete podobne ljudi, morda se vam ponavljajo enaki vzorci tako v osebnem partnerstvu kot v poslovnem življenju?

Vas velikokrat prevzamejo občutki, da se nikakor ne premaknete z mrtve točke, še več, čutite, kot bi va nekaj oviralo, zadrževalo, a še sami ne veste kaj?

Se zavedate svojih zmožnosti in slabosti?

Ste presenečeni, ko opazujete svoje potomce in v njih prepoznavate svoje lastnosti ali lastnosti svojih staršev oziroma vaših daljnih prednikov, o katerih ste le bežno slišali?

Si vedno pogosteje zastavljate vprašanje, kaj je še tisto neodkrito in speče v vas, s čimer bi si olajšali življenje, da bi zaživeli polnejše in srečnejše ?

Na vsa ta vprašanja in še na mnoga druga vam lahko odgovori astrologija, če jo znate pravilno uporabljati. In prav to orodje boste dobili v priročniku, ki je pred vami, uporaben in vsem razumljiv vodnik pri razumevanju lastne ali katere druge astrološke karte. Želim vam veliko lepih trenutkov, čeprav je včasih težko pogledati v ogledalo in se spoprijeti z resnico - astrološka karta je naše ogledalo, brez olepševanj in zavajanj.

No posts found

Write a review