Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Uporabna astrologija

Priročnik

Jezik:
Mere:
13 x 21 cm
Strani:
157
Vezava:
19,00 
Na zalogi
9789612859459
+
Dodaj na seznam želja

Se sprašujete, zakaj v svoje življenje vedno pritegnete podobne ljudi, morda se vam ponavljajo enaki vzorci tako v osebnem partnerstvu kot v poslovnem življenju?

Vas velikokrat prevzamejo občutki, da se nikakor ne premaknete z mrtve točke, še več, čutite, kot bi va nekaj oviralo, zadrževalo, a še sami ne veste kaj?

Se zavedate svojih zmožnosti in slabosti?

Ste presenečeni, ko opazujete svoje potomce in v njih prepoznavate svoje lastnosti ali lastnosti svojih staršev oziroma vaših daljnih prednikov, o katerih ste le bežno slišali?

Si vedno pogosteje zastavljate vprašanje, kaj je še tisto neodkrito in speče v vas, s čimer bi si olajšali življenje, da bi zaživeli polnejše in srečnejše ?

Na vsa ta vprašanja in še na mnoga druga vam lahko odgovori astrologija, če jo znate pravilno uporabljati. In prav to orodje boste dobili v priročniku, ki je pred vami, uporaben in vsem razumljiv vodnik pri razumevanju lastne ali katere druge astrološke karte. Želim vam veliko lepih trenutkov, čeprav je včasih težko pogledati v ogledalo in se spoprijeti z resnico - astrološka karta je naše ogledalo, brez olepševanj in zavajanj.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek