Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Vzemite zdravje v svoje roke

Language:
Published:
24,90 
In stock
9789616861236
+
Add to wish list

Že v prvem poglavju tega "učbenika" zdravja boste izvedeli, kako je mogoče pozdraviti vsaj 64 bolezni brez zdravil. Če le vemo, kaj jih povzroča; to naj bi bilo nepravilno delovanje ščitnice, ki ga običajni testi ne pokažejo. Testiramo pa se lahko sami... Avtorica na široko obravnava želodčno kislino in njen velik pomen za prebavo in ob tem opozarja na zmoto o antacidih. Natanko se poglablja v osteoporozo in po njenem zmotne načine zdravljenja izgubljanja kostne mase, razlaga delovanje hormonov, piše, kaj je potrebno, da ne bi dobili raka na dojkah, kaj lahko storimo, da si zavarujemo prostato... Večina tega, kar prečitamo v knjigi, nas presenti, saj je v nasprotju s tistim, kar mislimo, da vemo.

Avtorica, 86-letna nekdanja hollywoodska igralka Elaine Hollingsworth, je številne nasvete, ki jih razlaga v knjigi, preuzkusila na sebi. Pogosto navaja odkritja in izjave neodvisnih znastvenikov; po vsem svetu je navezala na desetine stikov z zdravniki, ki niso delali za farmacevtske družbe. Prebrala je na stotine zamolčanih znanstvenih člankov in se pogovarjala z njihovimi avtorji. Odkrila je, da industrija hrane in zdravil obvladuje zdravje in zdravljenje v luči svojega pohlepa in ji za zdravje ljudi mnogokrat pravzaprav ni mar. In že to, da bomo začeli ob branju knjige razmišljati na drug način in da bomo sami poskrbeli za zdravje sebe in svojih bližnjih, opravičuje njen nakup.

No posts found

Write a review