Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 53%

Zakon povezovanja

Cover:
Language:
List price: 21,10 
10,00 
You save: 11,10 € (53%)
In stock
9789616804011
+
Add to wish list

V Zakonu povezovanja vam Michael Losier izroča ključ za uspešno sporazumevanje. Z uporabo nevrolingvističnega programiranja (NLP) boste kmalu obvladali nekaj preprostih veščin, potrebnih za boljše sporazumevanje na vseh življenjskih področjih.

 

Se z nekaterimi ljudmi sploh ne zmorete sporazumeti – doma, na delu ali v skupnosti? Vedno slišijo nekaj drugega, kar rečete? Preprosto se ne razumete in nikakor si ne zmorete pojasniti zakaj. Zagotovo veste le to, da pomanjkanje povezanosti vodi v razočaranje, frustracijo in navzkrižje.

Z namigi, pripomočki, vajami in scenariji, ki vas bodo vodili, boste spoznali:

troje pogojev za povezovanje

tehnike za prilagajanje pogovorov

štiri preproste metode za učinkovito komunikacijo, predloge za oblikovanje pozitivnih odnosov v najraznovrstnejših okoliščinah, gradivo za učitelje, trenerje in druge, ki se ukvarjajo s skupinami.

Prinesite Zakon povezovanja svojim domačim in predstavite ga na delovnem mestu. Opazujte in poslušajte, kako se komunikacija izboljšuje, kjerkoli ste, in kako odnosi postajajo pristnejši, bogatejši in nekonfliktni. Včasih zadostuje, da zamenjate le nekaj besed, včasih je potrebno več kot le nekaj besed. Toda ne glede na to, kakšen je vaš odnos, bo ta knjiga v pomoč.