Zbogom, utrujenost : kako do več energije 2

Poznate občutek, ko se telo zjutraj nikakor noče "zagnati"? Ko se megla v glavi nikakor ne razkadi? Ko kava ne pomaga več?

Potem je čas, da odkrijete najbolj regenerativne rastline na tem planetu, ki lahko umirijo naš um, okrepijo telo in na naraven način povečajo proizvodnjo celične energije.

Napiši mnenje
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
19 x 24,5 cm
Strani:
216
Vezava:
38,90 
Na zalogi
9789619666203
+
Dodaj na seznam želja

Obstajajo še druge poti kot le iskanje še ene kave, energijske pijače ali prehranskega dopolnila, ki obljublja več, kot lahko doseže. Obstajajo rastline, ki so sposobne celostno in dolgoročno obnoviti naše moči od znotraj. Lahko jih imenujemo superživila, toniki ali adaptogeni – pomembno je le, kaj zmorejo. In zmorejo veliko!

Izgorelost postaja nova pandemija, in ker res potrebujemo nekaj, kar deluje, nam pomaga in hkrati ne škoduje, smo preučili, kaj zmorejo čaga, ašvaganda, ganoderma, ginseng, sibirski ženšen, rodiola, kordiceps in astragalus ...

  • Knjiga ponuja konkretne in preverjene recepte za trajno premagovanje utrujenosti in obnovo vitalnosti.
  • Kako izberemo pravi adaptogen za svoje potrebe?
  • Kako pripravimo okusne jedi in pijače za hiter dvig energije?
  • Katera superživila in adaptogene lahko kombiniramo, da pomnožimo učinke, in katera niso primerna za skupno uživanje?
  • Koliko časa potrebujejo adaptogeni, da obnovijo našo energijo?
  • Kako si lahko dvigamo energijo z eteričnimi olji in začimbami?
  • Kako si sami pridelamo ali v naravi poiščemo adaptogene rastline in napolnimo baterije brezplačno?
  • Kako ločimo med koristnim in škodljivim kakavom?
  • Kako uživamo kavo, da nam ne izstavi »računa z obrestmi«?
  • Kaj moramo vedeti o ostalih virih kofeina?

O avtorjih:

Jasmina Kandorfer

Jasmina Kandorfer je kot zdravstveni delavec izbrala drugačno pot, da prispeva k zdravju ljudi. Že več kot desetletje širi uporabne informacije za zdravje in dobro počutje v televizijski oddaji Klepet ob kavi. Je tudi avtorica številnih knjig, svetovna popotnica ter raziskovalka adaptogenih rastlin in "biohacker".

Mag. Eva Nedelko

Mag. Eva Nedelko je certificirana holistična aromaterapevtka, ljubiteljica starih dišečih sort vrtnic, destilerka lastne linije energijsko polnih eteričnih olj EYWINEO, avtorica člankov in predavateljica. Je ljubiteljica narave in ozaveščenega načina življenja ter lastnica Dišavnega vrta pri Vidi, odprtega za javnost.

Maria Ana Kolman

Maria Ana Kolman je raziskovalka kulture, mitologije in ljudskega zdravilstva Sibirije, predavateljica in avtorica številnih člankov ter do sedaj izdanih treh knjig.

Sabina Topolovec

Sabina Topolovec je urednica spletnih tedenskih novic Zazdravje.net, avtorica številnih prispevkov, soavtorica več knjig, med drugim tudi trilogije o začimbah Ščepec in avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke. Posebej jo zanimata področji zdravja otrok in priprave zdravih obrokov. O teh in drugih temah predava in vodi delavnice v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. V projektu sodeluje od leta 2009.

Sanja Lončar

Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka. Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) ...

Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje