Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Zdravilo duha

Starodavne poti do dobrega počutja

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14,5 x 22 cm
Strani:
229
Vezava:
24,00 
Na zalogi
9789616943598
+
Dodaj v seznam želja

Naš um, čustva in odnosi so neubrani. Zaznavamo to razglašenost, a dokler se ne zgodi kaj hujšega - srhljiva diagnoza, prekinjen odnos, smrt bližnjega ali le nesposobnost harmoničnega delovanja v vsakdanjem življenju, se raje ne menimo zanjo. Kadar se stvari malce poslabšajo, sežemo po priročniku o samopomoči ali se prijavimo na delavnico, šele ko se zares poslabšajo, se zatečemo k strokovnjakom, da bi odpravili težavo - k onkologom, da bi zdravili raka, nevrologom, da bi popravili možgane, psihologom, da bi nam pomagali najti mir in razumeti družino, iz katere izhajamo. Vendar je ta razdrobljeni pristop k zdravju le začasna rešitev. Da bi se resnično zacelili se moramo vrniti k izvirnemu receptu, ki so ga odkrili šamani - tradicionalni zdravilci - že pred tisočletji - k zdravilu duha.

Zdravilo duha opisuje modrost prednikov v jeziku sodobne biologije in je nov manifest za telo in dušo. Napredke v znanosti prehranjevanja povezuje z duhovnimi praksami iz šamanskih izročil.

Ponuja priložnost, da presežemo napačno zaznane omejitve in si napišemo nove zgodbe. Sinteza izročil modrosti in sodobne znanosti nam omogoča, da se iz pasivne žrtve prelevimo v gospodarja svoje usode. Izjemno berljiva in prekipevajoča od brezčasnih izročil nas vodi na raziskovanje, ki razgraja zmotne zamisli o odnosu, ki ga imamo do telesa in sveta.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek