Zdravljenje ščitnice

Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
29,90 
In stock
9789617090000
+
Add to wish list

Če vas pesti katero koli kronično obolenje, niste edini - ste med milijoni, ki se spopadajo s skrivnostnimi simptomi, ki so jih zdravstvene skupnosti začele povezovati z boleznimi ščitnice. Tako kot nešteto drugih tudi vi želite resnico o ščitnici. Že dobro stoletje čakamo na prava odkritja zdravstvenih skupnosti v zvezi s težavami s ščitnico, pa jih še nismo dočakali. Niti najnovejša strokovna mnenja še ne razkrivajo, kaj dejansko povzroča vaše trpljenje. Hashimotova bolezen ne pomeni, da telo napada samo sebe. V zvezi z rakom ščitnice nam še zdaleč niso povedali vsega. Ne obupajte, če nimate več ščitnice. Za bolezni ščitnice ne krivite svojih genov. Današnje diagnoze obolenj ščitnice ne pojasnujejo let vašega trpljenja zaradi skrivnostnih simptomov.
Ni vam treba čakati še deset, dvajset ali trideset let, da bodo znanstveniki odkrili prave odgovore. Če ste priklenjeni na posteljo, če komaj preživite iz dneva v dan ali pa ste izgubljeni, ko gre za zdravje, ne bi smeli trpeti niti dneva več, kaj šele desetletja. Prav tako ne bi smeli gledati, kako takšne tegobe pestijo vaše otroke.
Danes so bolezni ščitnice izjemno razširjenje, njihovega pomena pa ni prepoznal še nihče. To, kar boste prebrali, bo za vas najverjetneje nekaj povem novega. Čas je, da prevzamete nadzor in postanete pravi izvedenec za ščitnico. Odkrijte prave vzroke in možnosti zdravljenja za več deset simptomov in stanj, vključno s temi:

Avtoimunske bolezni
Bolečine
Epstein-Barrov virus
Fibromialgija in sindrom kronične utrujenosti
Hashimotov tiroiditis
Hipertiroza
Hipotiroza
Mononukleoza
Glavobol in migrena
Motnje spanja
Možganska megla in težave z osredotočanjem
Palpitacije srca
Rak
Simpotmi menopavze
Skirvnostno nabiranje kilogramov
Ščemenje in odrevenelost
Tanjšanje in redčenje las
Tesnoba in depresija
Utrujenost
Zapleti v nosečnosti
Vrtoglavica

 

No posts found

Write a review